reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

uhuuu jest tu kto?
na basenie bylo super:)
za to w tesco sie nasmialam.Chcialam kupic lososia,jedna paczka kosztowala 2,49 za to DWIE 6,50.Ale promocja:):):):

reklama
heheheh-trza było brac ile sie da :-D
zazdroszcze tego basenu....ja musze w ten weekand namówic męza-bo samej mi ciezko juz-w dodatku ten mój Łobuz goni jak nie wiem :)

dziewuszki-wiem ze to glupie-ale nie jestem zbyt dobra w ty-jak Wy dodajecie te suwaczki??:zawstydzona/y:

Hej dziewczynki cicho tu ostatnio :szok:
My juz prawie spakowani reszta juz jutro:-)
Beti ja juz dobrze nie pamietam ale wchodzisz w ustawienia w gornym przwym rogu i pozniej edytuj sygnature i dodajesz ale nie jestem juz pewna Emila z tego co pamietam na tym sie zna:-)
Pewnie juz tu nie zajrze dziewczynki wiec zycze wam udanej podrozy i urlopu,wypocznijcie porzadnie:tak:

Hej dziewczynki. Ja ciągle podróżuję, ale przynajmniej czas jakoś leci. Maja zaczęła stabilnie siedzieć tylko niestety muszę ją nauczyć że jak chce sie podnieść to musi najpierw na kolanka bo ona mi się odchyla do tyłu więc jeszcze muszę uważać żeby głową nie walneła. Z raczkowania nici bo wyczaiła jak z tej pozycji można się no nogi podnieść i się podnosi więc ja jej raczkowania nie nauczę, jedyna nadzieje że w końcu nauczy się sama, bo jak tylko czuje moją ręke to na nogi się wspina, ale leże coraz więcej na brzuchu więc zawsze jakiś sukces. Zazdroszczę mojej szwagierce, jej mała raczkuje, sama wstaje, jak ją wsadzi do łóżeczka to ona się bawi wstaje sobie, siada itp i ma spokój w wózku też jest spokojna a moja to tylko jak staniemy to już chce na nogi, nie posiedzi w wózku chociaż już ją zaczełam uczyć że już coraz mniej jest na rękach i na nogach bo jak wrócę do domu to sobie nie poradzę.

witam:)
my dzis sprzatamy:)
ale za jakas godzine wywalimy Tate z lozka i pojdziemy na lody:D
Dobra wiadomosc- "moj" smierdzacy salon wywiesil "shop to let" :):):) wynosza sie!!!!ciekawe co bedzie po nich?

reklama
Do góry