reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Dzien dobry:)
Wszystkiego najlepszego dziewczynki:)Tak mlode jak dzis juz nie bedziecie wiec trzeba korzystac z okazji:D
My pomalu dochodzimy do siebie, chociaz Asia bardzo duzo spi od powrotu z Pl.hmmm
A bylo raz lepiej, raz gorzej.Tesciowa znowu odstawila numer, ale kij jej w ...oko.
Ja dzis walcze z fotkami, probowalam je wyslac do wywolania dziadkom do rosmanna ale juz mnie szlag trafia bo ciagle mam problemy z zaladowaniem zdjec.Niech ich cholera wysle do lidla a potem do Pl.Buzka
ps cos dla smiechu-
[video=youtube;Z7TIMpCy8jo]http://www.youtube.com/watch?v=Z7TIMpCy8jo[/video]
przypominam koream przegrala 4 czy 3 do 1.Nie ma jak to sila tv:)

reklama
wszystkiego najlepszego dziewczyny z okazji urodzin i imienin:-)
my tez mamy powod do imprezowania - wczoraj maz mial imieniny a dzis jest nasza 5 rocznica zwiazku wiec popijamy sobie :) jescze tylko pasowalo by zeby mi dominik poszedl spac bo patryk juz spi od 30 min.

beti nie zazdroszcze chodzenia z brzuszkiem w takie cieplo ale bynajmniej bedziesz mogla z dzidzia wychodzic na spacery czesto jak sie urodzi. ja rodzilam w styczniu i listopadzie wiec bylo zimno :-(

I ja się witam. Wszystkiego najlepszego dla wszystkich co świętują urodziny, imieniny i rocznicę ślubu.
B_eti niezazdroszczę ale to już końcówka więc dasz radę.
Azorek kuruj się kobieto.
Ja pierwszy dzień u szwagierki spędziłam, było ok. Jak tak patrzę na jej małą, jest 2 tyg starsza od mojej to normalnie anioł. Spokojnie siedzi, raczkuje, sama wstaje, obraca się z plecków na brzuszek a moja tylko by chodziła a że sama nie umie to ja muszę z nią, nie posiedzi ani chwile, zaraz krzyczy, masakra a przy takich upałach nic się nie chce. Wogle to dzisiaj po raz pierwszy jechałam autem sama w polsce. Jeżdziłam ale swoim, a tymi popsutymi (kierowniaca po drugiej stronie) to tylko z moim j.
Wogle to tęsknię jak cholera, najchętniej to bym już do domu wróciła, staram się sobie jakoś zoorganizować czas ale bez niego to nie to samo. Jeszcze jak na złość to od tygodnia on ma robotę na miejscu a pewnie jak ja wrócę to będzie miał jakieś wyjazdy

Czesc dziewczynki najlepsze zyczenia z okazji urodzin imienin i rocznicy slubu:-)
My bedziemy mieli w lipcu a bedziemy w pl to moze uda sie dziadki popilnuja Piotrusia a nam uda sie gdzies wyskoczyc;-)
Ja dzis padam wczoraj bylismy na slubie male tylko dla bliskich znajomych ale bylo super i sie nie wypalam ze szok.
Najgorsze przede mna bo musze zaczac sie pakowac a strasznie tego nie lubie:-(
Emila witamy:-)
Uciekam bo tyle jeszcze do zrobienia a poza tym cos weny mi ostatnio brakuje

witam. maruderka mala rozrabia od 7 rano:baffled: chcialam ja polozyc bo widze ze zmeczona ale za nic nie chce w lozeczku wylezec:szok::no: juz dzisiaj zjadla garsc ziemi i musialam odkurzac ehhh kiedy ona przestanie w kwiatach grzebac??!:wściekła/y: `
Emilia najlepszego z okazji imienien i rocznicy(minionej hihi):-D
do mnie dopiero dzisiaj rano dotarlo ze juz w przyszly piatek lecimy do polski:szok: jak mi ten czas zlecial....ale tym razem lecimy cala 3 i wracamy tez razem to nie bede tesknic:tak::-)
Misialula nie oddasz wozka z glownym bagazem bo wozek zabieraja przy wejsciu do samolotu:zawstydzona/y::dry: wiec trzeba go zlozyc i puscic na tasmie razem z bagazem podrecznym:no: ja tez myslalam ze oddamy sobie wozek z bagazem i bedzie luzik ale niestety nic z tego...nie ma ulatwien w tanich liniach lotniczych:wściekła/y:

reklama
ello Dziewuszki :)
widzę,że nie tylko mój Klaudi rozrabia
;-)
właśnie mały dziod poszedł spac-wiec trza posprzatac i obiadek szykowac :-)
a za tydzien w niedziele moja przyszła bratowa przylatuje -wiec bede miec pomoc przy ganianiu za łobuzem :)

Do góry