reklama
b_eti
Zaciekawiona BB
heheheh-trza było brac ile sie da
zazdroszcze tego basenu....ja musze w ten weekand namówic męza-bo samej mi ciezko juz-w dodatku ten mój Łobuz goni jak nie wiem
dziewuszki-wiem ze to glupie-ale nie jestem zbyt dobra w ty-jak Wy dodajecie te suwaczki??
zazdroszcze tego basenu....ja musze w ten weekand namówic męza-bo samej mi ciezko juz-w dodatku ten mój Łobuz goni jak nie wiem
dziewuszki-wiem ze to glupie-ale nie jestem zbyt dobra w ty-jak Wy dodajecie te suwaczki??
Hej dziewczynki cicho tu ostatnio
My juz prawie spakowani reszta juz jutro:-)
Beti ja juz dobrze nie pamietam ale wchodzisz w ustawienia w gornym przwym rogu i pozniej edytuj sygnature i dodajesz ale nie jestem juz pewna Emila z tego co pamietam na tym sie zna:-)
Pewnie juz tu nie zajrze dziewczynki wiec zycze wam udanej podrozy i urlopu,wypocznijcie porzadnie
My juz prawie spakowani reszta juz jutro:-)
Beti ja juz dobrze nie pamietam ale wchodzisz w ustawienia w gornym przwym rogu i pozniej edytuj sygnature i dodajesz ale nie jestem juz pewna Emila z tego co pamietam na tym sie zna:-)
Pewnie juz tu nie zajrze dziewczynki wiec zycze wam udanej podrozy i urlopu,wypocznijcie porzadnie
azorek84
mama Amelii 2009
wiec wchodzisz w ustawienia, edytuj sygnature. bedzie okienko w ktore sie "wkleja" kod suwaczka. jak juz sobie jakis suwaczek wybierzesz na koncu bedzie podany kod dla forum z ubsluga ubbc code czy jakos tak i ten kopiujesz(calosc z nawiasami i tym http) i wklejasz w edycje sygnaturkijak Wy dodajecie te suwaczki??
Hej dziewczynki. Ja ciągle podróżuję, ale przynajmniej czas jakoś leci. Maja zaczęła stabilnie siedzieć tylko niestety muszę ją nauczyć że jak chce sie podnieść to musi najpierw na kolanka bo ona mi się odchyla do tyłu więc jeszcze muszę uważać żeby głową nie walneła. Z raczkowania nici bo wyczaiła jak z tej pozycji można się no nogi podnieść i się podnosi więc ja jej raczkowania nie nauczę, jedyna nadzieje że w końcu nauczy się sama, bo jak tylko czuje moją ręke to na nogi się wspina, ale leże coraz więcej na brzuchu więc zawsze jakiś sukces. Zazdroszczę mojej szwagierce, jej mała raczkuje, sama wstaje, jak ją wsadzi do łóżeczka to ona się bawi wstaje sobie, siada itp i ma spokój w wózku też jest spokojna a moja to tylko jak staniemy to już chce na nogi, nie posiedzi w wózku chociaż już ją zaczełam uczyć że już coraz mniej jest na rękach i na nogach bo jak wrócę do domu to sobie nie poradzę.
reklama
Podziel się: