reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam w ten piekny dzien:)
Nas pytali przy odprawie bagazowej czy chcemy teraz oddac wozek.:confused:hmmm
Ja planuje jechac sama z Asia we wrzesniu, na kilka dni.Moja Mama tak teskni za Mala...az mi jej zal.Wczoraj plakala:-(
Mala spi, a mi sie nic nie chce!!!LEN:)

reklama
Witam po dlugim czasie,nie udzielam sie za czesto ale Was podczytuje.Wszystkim mamuskom gratuluje maluszkow:-)
Wszystkiego najlepszego dla tych co ostatnio obchodzili urodziny,imieniny i rocznice slubu.:-)
Ostatnio bylismy w Polsce na prawie miesiac i jakos nie moge sie tutaj odnalezc po tym przyjezdzie:confused:,wy tez tak macie jak przyjezdzacie z Polski???Dzieciaki tez caly czas mowia ze chca jechac do babc,cioc,dziadkow i wujkow.Moje wszystkie kolezanki wyjechaly teraz po moim powrocie z Polski;do Polski na wczasy a mi jakos tak smutno:-(.Moze ktoras z Was bedzie w niedalekim czasie w Livingston to zapraszam na kawke.:-)Przepraszam ze tak smece,ale musilam sie wyzalic troche:sorry2:

Cześć dziewczynki to mi się podoba dzisiaj prawie wszystkie aktywne:-)
Widzę że po kolei jedziemy do Polski najpierw Emilia i Isabell teraz Gasiorek za tydzień Azorek za dwa Ja a później w sierpniu Asiek
Emilia ja jadę we wrześniu na 2 tyg bo już wiem jaka będzie rozpacz teraz jak będziemy wracać do domu:-(

a ja wlasnie dzisiaj mialam interview przez telefon hihi a w poniedzialek zasowam na takie juz normalne:-D moze sie uda inna prace zlapac i blizej domku i na stale:tak::-D nadal sprzatanie albo pralnia:baffled: ale zawsze to poza domem i jakis grosz wpadnie:tak: boli mnie tylko to ze ze znajomoscia jezyka i szkola ktora skonczylam ugrzezlam w cholernym cleaningu:wściekła/y: ehhh moze z czasem jakas szkole tu zrobie jak juz sie do kupy pozbieram...trzeba sie wyrwac jakos ustawic na przyszlosc ehhh melancholia jakas mnie dopadla heh...
to ja znikam i juz nie filozofuje;-):-)

Azorek ja mysle ze Amelka czerpie jakas extra energie z tej ziemi co ja zjada, albo z tej Juki, co ja po podlodze turla:-D:-D

.

Ostatnia edycja:
Na lotnisku sa windy:)a polacy sa pomocni:)przynajmniej dla mnie.Uwazam ze zawsze mozna o pomoc poprosic.
Martka82 odzywaj sie czesciej:)
Misialula jestem juz w uk.Kiedy mozna wpasc na kawke?

I ja się witam jak zwykle wieczornie. Upały takie że na dworze można być do 9 rano i potem dopiero koło 19 robi się w miarę ale za to komarów pełno. Ja lubię jak jest ciepło ale to już jest przesada, może inaczej się to odczuwa nad wodą ale tak piękna pogoda a wytrzymać mozna jakoś tylko w domu.
Co do wózka na lotnisku to jest różnie, ja raz zostawiałam z bagażami i znajomi też zostawiali, nie było z tym problemu ale czytam że jednak czasami są. Ja się z tym nie spotkałam.
Jeśli chodzi o nosidełko to ja mam to i polecam, moja Maja ma 8 kg i przez kilka godz jak ją nosiłam to jakoś szczególnie tego nie odczułam poza tym że byłam zmęczona ale nic mnie nie bolało
BRAND NEW CHICCO YOU & ME PHYSIO BABY CARRIER IN BLACK on eBay (end time 28-Jul-10 11:31:44 BST)

reklama
Misialula my latamy ryanair i zawsze sie pytali czy chcemy oddac z bagazem czy jak bedziemy wchcodzic do samolotu wiec chyba nie powinnas miec problemu choc sami zobaczymy jak teraz bedzie.
A i w koncu dzisiaj odebralam paszport dla malego w koncu cos poszlo bez problemu:-D
Uciekam obiad dla meza przygotowac:-D
Dobranoc dziewczynki

Do góry