Witam z rana:-) alez dzisiaj jestem niewyspana.. Moj A remontuje Nikoli pokoj wiec na ten czas przenieslismy jej lozeczko do naszego pokoju.. mala wtaje milion razy w nocy.. czuje ze nie jest u siebie w pokoju a ja mam juz tego dosc.. wczoraj wrocilam do domu po pracy o 21.15 i do 12.30 w nocy malowalismy jej pokoj. Kolorek wyszedl swietny:-) jestem bardzo zadowolona.. dzisiaj ja maluje futryny a A zaklada panele.. musimy sie sprezyc bo mam nadzieje ze dzisiaj skonczymy.. We wtorek jedziemy poszukac jakiegos lozeczka dla niej:-)
Jutro urodzinki mojej ksiezniczki przyjezdza szwagier z dziewczyna na 2 tyg:-)a w sobote wyprawiamy urodzinki:-) kurcze ja nie mam pojecia kiedy te 2latka minely:-)
Joasia nie dam rady wpasc do ciebie na kawe w czwartek bo pracuje.. w tym tyg sie pozamienialam zeby weekend byl wolny i niestety ide do pracy w srode i w czwartek.. wracaj do zdrowia.. ja jeszcze zawsze pije na przeziebienie herbate z duza iloscia cytryny i miodu:-)
Jutro urodzinki mojej ksiezniczki przyjezdza szwagier z dziewczyna na 2 tyg:-)a w sobote wyprawiamy urodzinki:-) kurcze ja nie mam pojecia kiedy te 2latka minely:-)
Joasia nie dam rady wpasc do ciebie na kawe w czwartek bo pracuje.. w tym tyg sie pozamienialam zeby weekend byl wolny i niestety ide do pracy w srode i w czwartek.. wracaj do zdrowia.. ja jeszcze zawsze pije na przeziebienie herbate z duza iloscia cytryny i miodu:-)