reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

dziewczyny nie zapomnijcie aparatow zabrac :) co do majtek to ja kupilam zwykle tyle tylko ze rozmiar xxl zeby nigdzie nie uwieraly i tez bylam zadowolona tymbardziej ze skorzystalam z nich jeszcze pozniej w domu..

reklama
dzięki dziewczyny za wszystkie rady :-) przypomniałam sobie, że mam jedną koszulę nocną na ramiączkach z dużym dekoltem więc się na po przyda. a na poród wezmę jakąś koszulkę mojego i sobie natnę na górze w razie gdybym rodziła naturalnie, żeby łatwo rozerwać i położyć dzidzię na mnie. ja właśnie obchodziłam wszystkie sklepy w Liv i znalazłam najtańszą koszulę za 6f ale taka babcina więc szkoda mi kasy na coś czego i tak później nie będę używać.

mam też do Was pytanie. jak odpowiadać na ogłoszenia na gumtree? biorę "replay to this ad" wypełniam swoje dane i jeszcze nikt się do mnie nie odezwał. żadne z ogłoszeń nie ma telefonu niestety:-( i się tak zastanawiam czy mój mail im nie idzie (mam z o2) bo się okazało, że pisałam do babki i nic nie odpisała a wczoraj wystawiła od nowa te same rzeczy. też do niej napisałam ale dalej nic...dodam, że nie mam na gumtree konta

Ostatnia edycja:
Witam,
Wxzoraj chwile po 21 bylam w lozku tak mnie glowa bolala ze nie miala sily na nic
Przerazona czasami nie odpisuja, ale najlepiej zaloz sobie mail tutejszy, bo czesto polskie ida bezposrednio do smapmu.
Ladna pogoda sie zrobila a ja w pracy musze siedziec. W tym tyg mam troche bieganiny. Wyslalam papiery o prace wiec trzymajcie za mnie kciuki

isabell dzięki za radę. weszłam na maila, w spam, i co się okazało, że babka faktycznie nie odpisała na wcześniejszego maila ale na wczorajszego już tak...ciekawe czemu do spamu to zaliczyli...

Przerażona dzięki za porade jakoś o Polskim sklepie nie pomyślałam .....
to ty będziesz rodzić tu w livingston ? Dobra opieka i fajne położne :) Pozdrawiam wszytkie mamusie i te przyszłe i te obecne!! Isabell nowa praca fajnie, u mnie w pracy wczoraj zwolnili 2 osoby a ja chyba bede nastepna ehhhhhh

isabel trzymam kciuki oby ci sie udalo :)

u mnie dzis byla siostra pol dnia, wiec nic nie robilam , do tego maz mi sie rozchorowal i teraz wszystko na mojej glowie.. jutro pewnie od rana bede sprzatac..

IzabellL trzymam mocno kciuki. :-)
Anitha zdrówka dla mężastego i oby chłopaki się nie rozchorowali. Bo u mnie jest tak, że jak ja jestem chora to potem moje Bobki a jak Bobki są chore to ja łapie od nich:szok:.

Ja mam dziś za przeproszeniem k... bardzo zły dzień.:-( W sumie może nie dzień a humor. Jezu jak ja nie cierpię ludzi którzy myślą tylko o sobie, wg, których wszyscy inni są źli głupi itp.:wściekła/y: Kuźwa pomagasz komuś a w końcu i tak to ty jesteś najgorsza.:szok: Ja to chyba mam za miękkie serce dupa chuda potem boli i jeszcze nerw mnie zżera. A w dodatku czuję, że dziś długo nie zasnę bo mi gul skacze.:crazy:

Witam dzisiaj pierwsza z kawka w reku. Dobrze ze dzisiaj juz ostatni dzien pracy w tym tyg bo ostatnio padam jak dziecko.
Bzyczku bo z rodzina to najlepiej na zdjeciu, trzymaj sie. Jedziesz jutro do Joasi?
Joasia jutrzejsze spotkanie aktualne? Jak sie czujesz, przeszlo Ci juz?

IzabellL święte słowa :tak:. Kochana niestety nie dam rady bo czekam na paczkę i zamówiłam ją na nowy adres. I muszę tam siedzieć poza tym masa sprzątania. W piątek się przeprowadzam. Ale mam nadzieję, że nie długo się spotkamy wszystkie u mnie :tak:

reklama
isabell czuję się o niebo lepiej i wracam do formy,ale powiem szczerze,ze jeszcze delikatny katar pozostał i od czasu do czasu zakaszlę. Ale to już na pewno nie ten etap,że mogę zarażać więc zapraszam jutro :) No chyba,że się boisz i mimo wszystko nie chcesz ryzykować to zrozumiem.

Do góry