Kurcze alez dzisiaj pogoda do kitu byla:-(.. raz slonce raz deszcz.. Wyszlam z mala tylko na chwilke bo strach zeby sie nie przeziebila.. Miejmy nadzieje ze slonce jeszcze do nas zawita:-) Moja mala zrobila sie okropna kluci sie ze mna, szczypie a nawet czasami zdarzy jej sie ugryzc.. masakra jakas jak dziadkowie ja rozdziadowali.. nie chciala zasnac na noc tylko non stop sie darla. Moj A byl wsiekly bo chcial sie choc troszke drzemnac przed pierwszym dniu w pracy po urlopie... Mam nadzieje ze uda mi sie ja przestawic..
Azorek gratulacje dla meza:-)
Basienka mi rowniez sie wydaje ze bedziesz miala wiecej wizyt niz tylko jedna. Ja pamietam ze pod koniec ciazy mialam wizyty co tydzien.
Marlenka powodzenia dka coreczki! Na pewno da sobie rade:-)
Isabell zdjec niestety zadnych narazie nie dodam bo ze mnie gapa i zostawilam zdjecia z aparatow mojej rodziny w domu. Na szczesie brat mial mi je dzisiaj wyslac na plytce wiec moze wrzuce cos za jakis tydzien. Jesli chodzi o plyte i zdjecia od kamerzysty beda pod koniec miesiaca wiec wtedy bede mogla sie nimi pochwalic:-)
Azorek gratulacje dla meza:-)
Basienka mi rowniez sie wydaje ze bedziesz miala wiecej wizyt niz tylko jedna. Ja pamietam ze pod koniec ciazy mialam wizyty co tydzien.
Marlenka powodzenia dka coreczki! Na pewno da sobie rade:-)
Isabell zdjec niestety zadnych narazie nie dodam bo ze mnie gapa i zostawilam zdjecia z aparatow mojej rodziny w domu. Na szczesie brat mial mi je dzisiaj wyslac na plytce wiec moze wrzuce cos za jakis tydzien. Jesli chodzi o plyte i zdjecia od kamerzysty beda pod koniec miesiaca wiec wtedy bede mogla sie nimi pochwalic:-)