reklama
azorek84
mama Amelii 2009
mezasty dostal prace zaczyna od jutra 6 tyg treningu od 9-17 na razie wiec luzik i bez klopotu z mloda....pozniej bedzie gorzej bo praca na shifty 2 tyg I zmaian i 2 tyg II zmiana do 22 :/ ale jeszcze mam czas zeby cos wymyslic do tego czasu wiec luzik chyba szampana kupie dzisiaj po pracy i zaszalejemy a co heheheheh
dziekuje za trzymanie kciukow jak widac podzialalo
dziekuje za trzymanie kciukow jak widac podzialalo
super azorek gratki wielkie
doty witaj spowrotem , co do paszportu/dowodu to hm... ja jeszcze nie zmienilam bo jakosc czasu brakuje :/ w pl zawsze jestesmy zbyt krutko i tak sie ociagam juz ponad 2 lata..ale wkuncu bede musiala sie za to wziasc hehe
doty witaj spowrotem , co do paszportu/dowodu to hm... ja jeszcze nie zmienilam bo jakosc czasu brakuje :/ w pl zawsze jestesmy zbyt krutko i tak sie ociagam juz ponad 2 lata..ale wkuncu bede musiala sie za to wziasc hehe
Basienkaaa
Fanka BB :)
widzisz azorek super ze sie udalo!!!!
cytryna no to mnie pocieszylas bo myslalam ze za miesiac ostatnia bedzie wizyta
ja juz nie mam tyle sily, chwile poprasowalam i padlam... ide na drzemke
cytryna no to mnie pocieszylas bo myslalam ze za miesiac ostatnia bedzie wizyta
ja juz nie mam tyle sily, chwile poprasowalam i padlam... ide na drzemke
azorek gratulacje dla męża!
doty welcome back :-)
Basienkaaa ja urodziłam 12 dni po terminie i ostatnią wizytę miałam w 41 tygodniu. Przez całą ciąże chodziła po położnej,najpierw co 4 tygodnie,potem co 2 a w ostatnim miesiącu co tydz.
doty welcome back :-)
Basienkaaa ja urodziłam 12 dni po terminie i ostatnią wizytę miałam w 41 tygodniu. Przez całą ciąże chodziła po położnej,najpierw co 4 tygodnie,potem co 2 a w ostatnim miesiącu co tydz.
to czeste mialyscie/macie wizyty ja chodzilam do poloznej co 6 tyg, pozniej co 4 tyg i w 9mcu co dwa tyg wiec mialam 2 wizyty pod koniec.. w obu przypadkach mialam wyznaczona wizyte na 'po' terminie- przy dominiku nie skorzystalam a przy patryku tak ale na wywolanie sie nie zalapalam naszczescie
basienka jak ty juz nie masz sily to co bedzie za miesiac jak bedzie jeszcze ciezej???? wypoczywaj ile sie da, prasowanie nie zajac jak wyprasujesz dziennie 2-3 ubranka to tez zdazysz
basienka jak ty juz nie masz sily to co bedzie za miesiac jak bedzie jeszcze ciezej???? wypoczywaj ile sie da, prasowanie nie zajac jak wyprasujesz dziennie 2-3 ubranka to tez zdazysz
marlenka85
Zaciekawiona BB
Witam dziewczyny :-)pogoda straszna nawet nie mozna wyjsc na dwor co chwile pada .Doty ciesze sie ze wesele sie udało .Moja Maja nie chce mowic wszystko pokazuje maly leniuszek .Jutro moja Klaudia idzie do pierwszej klasy tak sie stresuje niby w przedszkolu bylo wszystko ok mimo ze byla jedyna polka,ale tutaj praktycznie caly dzien i tez nie ma zadnych polakow w grupie.Wazne ze chce isc zobaczymy jak to bedzie:-) .milego wieczorka mamusie
gwiazdeczka27
azorek super wiesci ciesze sie :-) teraz czas na meza isabell zeby tez sie udalo z ta praca :-) marlenka85 trzymam kciuki za Klaudie za rok nas to czeka :-)
reklama
Ewa Chrupcała
Azorek GRATULUJE bardzo bardzo bo wiem jaki to był stres i jaka atmosfera w domu więc teraz impreza a później życzę żeby mu się praca podobała Bardzo się cieszę
Isabell a za Twojego mężastego trzymam mocno kciuki żeby szybko pracę znalazł i żebyś się również mogła cieszyć spokojem w domu
Basieńka widzę że sytuacja dalej napięta a to bardzo nie dobrze szczególnie dla maleństwa dobrze że udało się założyć znowu sprawę i na pewno teraz już będzie dobrze
Isabell a za Twojego mężastego trzymam mocno kciuki żeby szybko pracę znalazł i żebyś się również mogła cieszyć spokojem w domu
Basieńka widzę że sytuacja dalej napięta a to bardzo nie dobrze szczególnie dla maleństwa dobrze że udało się założyć znowu sprawę i na pewno teraz już będzie dobrze
Podziel się: