reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

jak sei okaze jutro rano ze to jakis paszkwil jelitowy czy cos takiego to bede odwolywac amelki imprezke niestety:-:)-:)-:)zawstydzona/y::no: nie wyobrazam sobie zeby pozarazac ludziskow duzych i malych jelitowka:zawstydzona/y::baffled:

reklama
Witam z kawką. ależ mnie głowa boli. Byliśmy na basenie teraz mała śpi, Kuba pojechał z dziadkiem więc mam ciszę i spokój.
Byłam w aptece odebrać resztę leków i masakra 450 zł zapłaciłam, w sumie raz na pół roku robie takie zakupy ale mimo wszystko.
No w Polsce też na odprawie Kuby się wypytywali jak ma na imię, nazwisko z kim leci. Niby dobrze, że sprawdzają.
Dziewczyny normalnie nie pamiętam kiedy miałam tyle czasu dla siebie, od niedzieli przeczytałam już 2 książki.
U was ładnie za to tutaj pogoda do kitu się zrobiła.
Bzyczek gratulacje dla kuzynki, szybko prace znalazła ale jak to sie mówi dla chcącego nic trudnego
Azorek kurujcie się i mam nadzieje że to nie jelitówka

Ostatnia edycja:
Rany, jeszcze godz temu byłam załamana tym terminem w konsulacie[no 2 sierpnia, błagam...], pomyślałam więc sobie, że a nóż/widelec ktoś anulował swoją rezerwację i spróbowałam jeszcze raz-za tydzień mamy termin! :-D Czyli ze wszystkim na spokojnie zdążę :-) niby zawsze sobie powtarzam, żeby nie odkładać takich rzeczy 'na potem', ale jak przychodzi co do czego... ;-)

Pogoda super, bylismy dlugo dosc na placu zabaw i pewnie jeszcze raz pojdziemy.
azorek- mo to byl by pech jak by to bylo to. Cos sie rozprzestrzenia jelitowka ponoc Ewki Piotrus i Asi Wiktoria tez mialy. Zycze zdroweczka .
isabell-no to zes sie obkupila, ale tak zawsze jest pamietam jak weszkismy do marketu i kupilismy wode i jeszcze jakies 3 zeczy i zaplacilismy 50 zl:no::no::szok:. Dobrze ze masz czas na czytanie , odpoczniesz troszke .
magdziarz- to super ze sie udalo zalatwic wczesniej. Apropo to my jedziemy 4 tego na caly miesiac wiec musisz wymyslec dzien co do odbiorki tego chodzika.

Ostatnia edycja:
Aaaaaaaa widzisz...no właśnie, qrcze... My się miałyśmy poznać na porodówce, o ile się nie mylę;-) ale nic nie mówię, bo w zasadzie to ja za każdym razem nawalam... :-( ok, to może...jutro? Albo we wtorek :-) To już jak Ci bardziej pasuje :-) tym razem termin ostateczny, w końcu nie chcę, żebyś się na mnie obraziła śmiertelnie ;-)

p.s.:fajnie wygląda wiek Barnima :-) same 2 ;-) mój Grzdyl miał podobnie wczoraj-3 miesiące 3 tygodnie 3 dni :-D

hej no ze mna lepiej. amelkowna tez nie wymiotowala ale teraz zaczela kaszlec przez sen:/ co to jest?? skad ten kaszel wogole?? zero temp zero kataru....i co ja mam jej podac?? syrop na kaszel??? no nie wiem jak jej pomoc jesli nie wiem co jej dolega :O

magdziarz- no to ja sie nie wypowiem :-p....wlasnie kto tu nawala :-D:-D:-D:-D. Moze byc juterko, a jak Ci leiej pasuje mizesz wpasc po poludniu np 15?
Z Barnimem dopiero teraz zauwazyam :-) ze ma 2,2,2 hi hi
azorek- to dobrze ze nie wymiotujecie a codo kaszlu to nie wiem- kicha:-(

Azorek super, że jest lepiej :-)
Doveired, no wiem...mea culpa, mea culpa, moja bardzo wielka culpa :-D ale 15 to niee, bo mój Łukasz z pracy wraca a potem ja do pracy mknę-ostatni raz ;-) to może być tak koło 11
Nieeeeee! anulujmy to i udawajmy, że w ogóle się na jutro nie umawiałyśmy... Nie dam rady, sklerotyczka... To może wtorek jednak..?

Ostatnia edycja:
Witam i ja:-) komputerek juz naprawiony wiec moglam was nadrobic:-) zaraz mykam z mala do lekarza bo dostala straszy kaszel i katar:-( 3dni nie przespalam bo tak sie meczyla:wściekła/y::szok: ciekawe co lekarz powie..
Azorek moja mala miala kiedys sam kaszel taki suchy w nocy i okazalo sie ze to na zeby wiec moze u ciebie tez tak jest..
Isabell fajnie ze przynajmniej u mamy odpoczywasz:-) ja tez juz sie nie doczekam mojego urlopu:-) jeszcze tylko tydz:-)
Magdziarz ciesze sie ze udalo ci sie zalatwic ten appoitment wczesniej i ze twoj Grzdylek pozna dziadka:tak:
Basienka jak juz wczesniej wspominalam na tym forum ja wzielam przy porodzie gaz i morfine.. Co do epiduralu to odpchnelo mnie to ze kuzynki dziecko nie urodzilo sie w pelni zdrowe.. po dlugim leczeniu zaczelo mowic po 7 roku zycia.. lekarz cos spieprzyl...

reklama
azorek mimo, że nie mam dzieci to mi taki kaszel bez innych objawów się kojarzy z alergią lub astmą :-(

no dziewczyny fajnie, że Wam się wakacje zbliżają, przynajmniej odpoczniecie od Szkocji :-) my w tym roku siedzimy tutaj :-( no ale może sobie kiedyś odbijemy ;-)

Do góry