przerazona
Fanka BB :)
ale ja mam sny ostatnio. ale dzisiaj to już przeszłam samą siebie: urodziłam w 2minuty, bez bólu. założyli Małemu czapeczkę i body z krótkim rękawkiem, zawinęli w cieniutki kocyk i kazali iść do domu. a ja niema wstałam z łóżka, włożyliśmy Małego do fotelika i poszliśmy do samochodu. w ogóle taka atmosfera była w tym szpitalu, że nawet się nie ucieszyłam na widok syna. a w domu zrobiłam mojemu awanturę, że tak szybko szybko i dziecka nie ubraliśmy, że nawet się nie ucieszył bo wiecie co on zrobił zaraz po przekroczeniu progu? siadł na fotelu i zaczął grać w fifę hehe świetny sen :-)
a ja mam do Was pytanko czy takie zwykłe foteliki samochodowe ala nosidełka to je trzeba za każdym razem mocować do samochodu? bo widziałam, że niektóre mają bazę i wnioskuję, że ona jest na stałe w samochodzie a tylko fotelik się wyjmuje. ale te zwykłe takiego czegoś nie mają więc się tak zastanawiam...
i jeszcze mi się przypomniało czy sklep kiddicare to jest tylko sklep internetowy?
a ja mam do Was pytanko czy takie zwykłe foteliki samochodowe ala nosidełka to je trzeba za każdym razem mocować do samochodu? bo widziałam, że niektóre mają bazę i wnioskuję, że ona jest na stałe w samochodzie a tylko fotelik się wyjmuje. ale te zwykłe takiego czegoś nie mają więc się tak zastanawiam...
i jeszcze mi się przypomniało czy sklep kiddicare to jest tylko sklep internetowy?