Ja zakupię sól fizjologiczną w ampułkach i disnemar ( też czytałam że ma najmniejszy psik) a z ziajki : płyn do kąpieli natłuszczający, maść pośladkową, krem dla niemowląt i mleczko ( ale ono z tego co pamiętam jest dopiero od 1 miesiąca) zastanawiam się nad oliwką, a na spacerek krem na każdą pogodę nivea.
reklama
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Ta moja sól ma słaby psik więc chyba maluszkowi będzie pasować ;-)
A co do oliwki to może się też do ciemieniuszki przydać.Bo jeśli będziecie stosować olilatum czy podobne specyfiki to oliwka po koąpieli będzie zbyteczna
A co do oliwki to może się też do ciemieniuszki przydać.Bo jeśli będziecie stosować olilatum czy podobne specyfiki to oliwka po koąpieli będzie zbyteczna
miki_czchow
Fanka BB :)
Byłam wczoraj na małych zakupach, i wpadły mi w oko majtuśki - mogą być na basen, albo do nauki sikania, zapinane na rzepki. Kosztowały 3E a była przecena na 1E :-) ja już nie potrafię normalnie zakupów robić... idę po coś dla siebie a wychodzę z czymś dla Emilka ;-)
Załączniki
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Dziewczyny pisałam wcześniej że zamówiłam szlafrok SZLAFROK PODOMKA KAPTUR KARMEN WELUR XL super cena (1656934155) - Aukcje internetowe Allegro
otóż wczoraj dotarł i jest kapitalny. Mięciutki, delikatny i grubość na miesiąc wrzesień powinna być ok.
otóż wczoraj dotarł i jest kapitalny. Mięciutki, delikatny i grubość na miesiąc wrzesień powinna być ok.
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
I tak ci już może zostać na zawsze ;-)Byłam wczoraj na małych zakupach, i wpadły mi w oko majtuśki - mogą być na basen, albo do nauki sikania, zapinane na rzepki. Kosztowały 3E a była przecena na 1E :-) ja już nie potrafię normalnie zakupów robić... idę po coś dla siebie a wychodzę z czymś dla Emilka ;-)
Ja też jak jestem na zakupach ciuszkowych to najpierw oglądam sklepy dziecięce a później swoje ;-)
asia a nie wiesz do kiedy jest ta promocja na oilatum? Ja bede mogla dopiero w nastepna sobote kupic ale nie wiem czy bedzie jeszcze w tej cenie. Te produkty o ktorych piszesz sa na polce z kosmetykami dla dzieci czy trzeba ich po calym rossmannie szukac?
nie wiem kiedy oni zmieniają promocje, ale wczoraj byłajeszcze stara gazetka a dzisiaj już nowa. Jak będe w rosmanie to mogę spytać do kiedy promocja będzie jak nie zapomnę, bo z moją głową nie za dobrze ostatnio, wczoraj bez butów wyszłam z domu :/
a to oilatum stoi tam gdzie inne kosmetyki dla dzieci.
a to oilatum stoi tam gdzie inne kosmetyki dla dzieci.
reklama
Zapraszam do domowej mydlarni 
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/mydelka-handmade-100-natury-52545/
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/mydelka-handmade-100-natury-52545/
Podziel się: