reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

Ja zakupię sól fizjologiczną w ampułkach i disnemar ( też czytałam że ma najmniejszy psik) a z ziajki : płyn do kąpieli natłuszczający, maść pośladkową, krem dla niemowląt i mleczko ( ale ono z tego co pamiętam jest dopiero od 1 miesiąca) zastanawiam się nad oliwką, a na spacerek krem na każdą pogodę nivea.

reklama
Ta moja sól ma słaby psik więc chyba maluszkowi będzie pasować ;-)
A co do oliwki to może się też do ciemieniuszki przydać.Bo jeśli będziecie stosować olilatum czy podobne specyfiki to oliwka po koąpieli będzie zbyteczna

Byłam wczoraj na małych zakupach, i wpadły mi w oko majtuśki - mogą być na basen, albo do nauki sikania, zapinane na rzepki. Kosztowały 3E a była przecena na 1E :-) ja już nie potrafię normalnie zakupów robić... idę po coś dla siebie a wychodzę z czymś dla Emilka ;-)

Załączniki

• 2tył.jpg
    2tył.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 41
  • 1prz
    1prz
    40,5 KB · Wyświetleń: 84
Byłam wczoraj na małych zakupach, i wpadły mi w oko majtuśki - mogą być na basen, albo do nauki sikania, zapinane na rzepki. Kosztowały 3E a była przecena na 1E :-) ja już nie potrafię normalnie zakupów robić... idę po coś dla siebie a wychodzę z czymś dla Emilka ;-)
I tak ci już może zostać na zawsze ;-)
Ja też jak jestem na zakupach ciuszkowych to najpierw oglądam sklepy dziecięce a później swoje ;-)

w rossmannie od dzisiaj jest w promocji oilatum soft do kąpieli 150ml i krem 75g za 19.99

a z kodów promocyjnych jutro jest Perfecta mama na cellulit za 15,99
a 23.07 pieluchy pampers premium care za 34,99

asia a nie wiesz do kiedy jest ta promocja na oilatum? Ja bede mogla dopiero w nastepna sobote kupic ale nie wiem czy bedzie jeszcze w tej cenie. Te produkty o ktorych piszesz sa na polce z kosmetykami dla dzieci czy trzeba ich po calym rossmannie szukac?

nie wiem kiedy oni zmieniają promocje, ale wczoraj byłajeszcze stara gazetka a dzisiaj już nowa. Jak będe w rosmanie to mogę spytać do kiedy promocja będzie jak nie zapomnę, bo z moją głową nie za dobrze ostatnio, wczoraj bez butów wyszłam z domu :/

a to oilatum stoi tam gdzie inne kosmetyki dla dzieci.

dzieki :-) nie mow, naprawde wyszlas bez butow :-D Mi sie predzej zdarza zamiast do zmywarki to do smieci cos wrzucic ale tez raczej rzadko :-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry