reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

co do promocji to ostatnio Mononoke wkleiła taki link:

PromoBaby.pl świetna stronka, pokazuje i porównuje wszystkie aktualne promocje na rzeczy dla dzidzi z największych hipermarketów w Polsce. :D

do wątku baza wiedzy i ciekawe linki, pozwalam go sobie tu podać, bo stronka pasuje do tego tematu i wyjaśnia kwestię promocji :)

reklama
Dziewczyny pomozcie bo sie zalamalam ....
Nie wiem jak sie to stalo ale zamiast materaca gryka-pianka-kokos zamowilam kokos-pianka-kokos .....
No i teraz nie wiem czy taki materac jest dobry dla malenstwa... niby duzo ludzi kupowalo ten materac ale sama nie wiem, no z jednej strony gdyby nie byl dobry to by go nie sprzedawali ale z drugiej ciagle mowia o tych gryka-pianka-kokos
Najgorsze jest to ze nawet nie mam go jak oddac, wysylka znowu 20zl i nie wiem czy mi przyjma zwrot i na nowo wysla inny materac :/
normalnie zalamka, doradzcie cos plisssss

link do owego materaca
MATERAC TRZYWARSTWOWY 120X60 NAJGRUBSZY NA ALLEGRO (1718818879) - Aukcje internetowe Allegro

a mialam zamawiac ten:
MATERAC TRZYWARSTWOWY GRYKA-PIANKA-KOKOS 120x60 (1718819785) - Aukcje internetowe Allegro

no i nawet gdybym chciala do nich jechac to na drugim koncu polski jest:/ :(((((

Mononoke widzę że to ten sam sprzedawca, a spróbuj do niego emila wysłać że się pomysliłaś i czy jest możliwość wysyłki tego drugiego materaca, może akurat się zgodzi. Przy kupnie przez internet masz 10 dni na odesłanie towaru bez podawania przyczyny tylko towar musi być orginalnie zapakowany.

mononoke mi się wydaje, że materac jest ok, gdzieś się po prostu utarł ten kokos-gryka. Maluch i tak śpi na kokosie, po drugie ma on działania antyalergiczne itd...i ja powiem szczerze, że te kulki z gryki dla mnie dziwne, nie wiem jak na tym się śpi..na kokosie chyba wygodniej. Ale jak masz się denerwować i zastanawiać, że tamten lepszy..to odeślij. Bo na postawę czy sen dziecka nie ma to wpływu. Moja Iga nie spała nigdy na gryce i nie ma żadnych wad postawy czy problemów ze snem czy z czymkolwiek:-)

Właśnie wóciłam z zakupów, kompletuję torbę do szpitala, koszule,piżama, staniki do karmienia zakupione, w superpharmie kupiłam podkłady bella mama, wkładki laktacyjne i zamówiłam przez neta w aptece brakujące rzeczy dla maluszka.

Bluetooth promocja na kosmetyki Oliatum w rossmanie z tego co wyczytałam trwa do 27 lipca, Kupiłam płyn do kąpieli tak na wszelki wypadek jakby się ze skórą maluszka coś działo.

ja mam ambitny plan na tet tydzień spakowac torbę do szpitala, a zwłaszcza że w tej chwili jestem sama w domciu i jak by się coś działo to torba w rękę i wiooo do szpitala

dziewczyny któraś prosiła o link do pościeli '**BABY-RAJ**3el. pościel PROMOCJA 135x100 (1709272396) - Aukcje internetowe Allegro ja osobiście kupiłam te w baranki i druga w kremową krateczkę, bo za bardzo nie lubie takich kolorowych i pstrokatych, do tego jeszcze wziełam do komletu przybornik i podusie rogal i fajne wszystko jest:-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny kupiłyście już laktator?? ja się nastawiam na cycolenie ale wiem że się laktator przyda jak mąż by miał zostać na chwilę z dziećmi, no i się zastanawiam nad TT albo Aventem, poprzednio miałam TT i był super, a teraz nie wiedzieć czemu szukam wśród Aventów, co myślicie?

reklama
Ja miałam kupować też TT bo czytałam dużo dobrych opini o nim, i butelki też mam z tej samej firmy, ale w końcu okazało się że szwagierka ma na pozbyciu praktycznie nowy aventa no to wzięłam. Niestety nie wiem jak się będzie sprawował, ale też praktycznie 100% zadowolenia z niego na forach.

Do góry