reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

reklama
miki to może zależy co, ja patrzyłam na olejek do kąpieli chyba i było od 6-tego, nie wzięłam.

Ja kupiłam dzisiaj 2 bodziaki na długi w 5-10-15 z hello kitty za 9,99 zł i bluzeczkę z hello kitty niebieską w smyku za 10zł. a dla siebie dwa staniki w tchibo, miękkie, bez fiszbin. Super wygodne, nie ugniatają nawet jak siedzę:-) wezmę je do szpitala i chyba odpuszczam sobie taki typowo do karmienia. i jestem zadowolona. Popatrzyłam też na kosmetyki i chyba decyduję się na nivea..największy wybór i ładny zapach.

dziewczyny - na pewno sto razy o tym była mowa, ale nie pamiętam - czy kupujemy smoczki (w sensie takie smoczki uspokajacze) przed porodem? czy dopiero potem?

reklama
skonsultowałam się z moją listą "wyprawkową" i wynika z niej że muszę dokupić jeszcze ze 2bodziaki (mam na razie 3 z długim rękawkiem i 2 z krótkim) i czapeczkę taką grubszą, a z akcesoriów materac i wanienkę i jeden komplet pościeli - a to przy najbliższym wyjeździe do Ikei wszystko za jednym zamachem kupię, może też ten smoczek kupię jeden na zapas, no i ten nieszczęsny mój wózek. Reszta jest! Wczoraj byłam u kuzynki zabrałam od niej trochę ubranek, przewijak, rożek i jakieś tam pierdółki, więc zostało już tak niewiele. Nareszcieeeeee!!

Do góry