reklama
miki_czchow
Fanka BB :)
w aptece doz.pl jest promocja na oillan 2x500ml 71,09
aniawos
ale oilan jest od 6 tego miesiąca,,
miki_czchow
Tam na stronie pisze że od 1 miesiąca
aniawos
miki to może zależy co, ja patrzyłam na olejek do kąpieli chyba i było od 6-tego, nie wzięłam.
Ja kupiłam dzisiaj 2 bodziaki na długi w 5-10-15 z hello kitty za 9,99 zł i bluzeczkę z hello kitty niebieską w smyku za 10zł. a dla siebie dwa staniki w tchibo, miękkie, bez fiszbin. Super wygodne, nie ugniatają nawet jak siedzę:-) wezmę je do szpitala i chyba odpuszczam sobie taki typowo do karmienia. i jestem zadowolona. Popatrzyłam też na kosmetyki i chyba decyduję się na nivea..największy wybór i ładny zapach.
Ja kupiłam dzisiaj 2 bodziaki na długi w 5-10-15 z hello kitty za 9,99 zł i bluzeczkę z hello kitty niebieską w smyku za 10zł. a dla siebie dwa staniki w tchibo, miękkie, bez fiszbin. Super wygodne, nie ugniatają nawet jak siedzę:-) wezmę je do szpitala i chyba odpuszczam sobie taki typowo do karmienia. i jestem zadowolona. Popatrzyłam też na kosmetyki i chyba decyduję się na nivea..największy wybór i ładny zapach.
miki_czchow
Oceanic Oillan, natłuszczająca emulsja, do kąpieli dermatologicznej, 500mlx 2op - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie dokładnie ten jest na promocji
reklama
skonsultowałam się z moją listą "wyprawkową" i wynika z niej że muszę dokupić jeszcze ze 2bodziaki (mam na razie 3 z długim rękawkiem i 2 z krótkim) i czapeczkę taką grubszą, a z akcesoriów materac i wanienkę i jeden komplet pościeli - a to przy najbliższym wyjeździe do Ikei wszystko za jednym zamachem kupię, może też ten smoczek kupię jeden na zapas, no i ten nieszczęsny mój wózek. Reszta jest! Wczoraj byłam u kuzynki zabrałam od niej trochę ubranek, przewijak, rożek i jakieś tam pierdółki, więc zostało już tak niewiele. Nareszcieeeeee!!
Podziel się: