reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

Blootooth dzieki :) nawet nie doczytalam tej wagi :/ Ostatni wazyl 18 / ale 15 to tez duzo :( hmmm trzeba bedzie wybrac sie do sklepow i testowac juz nie kupie wozka przez internet :/ (problem , ze w toys nie wszystkie fajne modele sa , a innych sklepow dla dzieci nie ma w okolicy za wiele ) :/ pozdrawiam i zycze milego dnia, lece zaraz po syncia do przedszkola :)

reklama
Nie ma za co. Nie chce Cie straszyc kolysanka ale nowy wozek w ogole moze byc trudno teraz dostac tak szybko. My jak planowalismy kupowac tego hartana to gosciu w sklepie powiedzial nam ze ze wzgledu na okres wakacyjny czeka sie nawet do 8 tygodni wiec musisz sie naprawde spiac z tym wozkiem jesli chcesz zdazyc przed porodem. Dobrze ze masz awaryjnie stary wozek.
Ja zamowilam polski wozek i tez czekamy ale na szczescie tylko 4 tygodnie, bo chcielismy kolor ktorego na stanie nie mieli.
A patrzylas na amazonie lub na baby markt? BABY MARKT Online-Shop | Ihr Babyfachmarkt für Babyausstattung | baby-markt.de
My zwykle tak robimy, ze w necie sobie znajdujemy, pozniej sprawdzamy w jakims sklepie czy dana rzecz faktycznie nam pasuje i jesli cena w necie jest lepsza to zamawiamy. Ja bym tez w ciemno bez obejrzenia nie kupila w niecie

Bluetooth ,gratuluje dobrego wyboru :) Hartany sa nie do zajechania ,stabilne jak skurczybyk ! Mysmy kupili teraz uzywanego Hartana dla blizniakow (miedzy naszymi dziecmi bedzie rok roznicy) Rewelacje !

Trixi, hehe napisalam ze bylismy zdecydowani na kupienie hartana dopoki w Polsce nie znalazlam Jedo Bartatina Alu Plus :-D
Dla mnie jakosciowo sa obydwa bardzo podobne a mimo wszystko Jedo jest lepiej wyposazony, jest na pasach - co dla mnie bylo decydujacym czynnikiem i do tego cena - 60% taniej niz za hartana. Nie to ze zaluje mojemu dziecku ale kilkakrotnie sprawdzalismy Jedo i porownywalismy z hartanem i naprawde nie widze roznicy oprocz kilku plusow na korzysc Jedo :-)

Blootooth ale ten Twoj wozek tez ma ok 15 kg bo 14,5 ??? a mowilas, ze 15 to za ciezki ;) hmm :) czy cos zle doczytalam ?

ja juz sama nie wiem z tym wozkiem :/ w koncu zostane przy starym i koniec :/ :)) a quinny ?cos slyszalyscie ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no wiesz kolysanka miedzy nimi jest roznica 1 kg a to juz dla mnie spora roznica :-D ale jak spojrzysz na hartana to ma duuuzo mniej bo tylko 12,5 wiec moze akurat Ci sie spodoba :-)

wazna wiadomosc dzieki kasiula, tylko szkoda ze sie nie pofatygowali i zamiast zdjecia placzacego dziecka nie wrzucili zdjecia tego body :wściekła/y: bardziej by sie przydalo w tym przypadku. Ostatnio troche rzeczy kupilam w smyku ale raczej nic nie wyglada na jak to body o ktorym pisza.

Dla zainteresowanych body wyglada tak: http://www.pro-test.pl/news/144519,0/Uwaga+na…_…trujące+ubranka.html

Ostatnia edycja:
kolysanka - Quinny mają kubełkowe siedziska spacerowe, których osobiście jestem przeciwniczką, poza tym wbrew temu że przednie kółeczka małe i tak blisko siebie, mówią że stabilny i lekki i dobrze się tym jeździ. Sama nie wiem. Ja mam dziwny stosunek do tych wózków, choć też mam okazję odkupić od koleżanki za nie duze pieniądze, w super stanie i po jednym dziecku taki wózio... jak coś wykorzystam tylko gondolkę a potem przesiądziemy się do PegPerego. Zobaczymy, jeszcze jest chwilka...

reklama

wazna wiadomosc dzieki kasiula, tylko szkoda ze sie nie pofatygowali i zamiast zdjecia placzacego dziecka nie wrzucili zdjecia tego body :wściekła/y: bardziej by sie przydalo w tym przypadku. Ostatnio troche rzeczy kupilam w smyku ale raczej nic nie wyglada na jak to body o ktorym pisza.

Dla zainteresowanych body wyglada tak: PRO-TEST - Pierwszy magazyn z testami w Polsce - Uwaga na…_…trujące ubranka

A dziś właśnie u nas CH jest noc wyprzedaży i w smyku ceny zadowalające, miałam jechać, ale chyba zrezygnuję ...
Dziękuję za zamieszczenie informacji!! :-)

Do góry