reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
u nas tylko nuby podeszły. Wszystko inne było ble i tak jest do tej pory. A niekapki tylko lovi 360 i nuby niekapek.
za to teraz pije już z kubeczka , wprawdzie częśc na siebie ale chętnie. Tylko prania 2 razy więcej, ale to nic. Po samej wodzie wyschnie i nawet nie piorę. Ledo przepłuczę by odświeżyć.
A z wyprawką to zawsze można potem dokupić. Byle mieć podstawowe rzeczy. Od razu dziecko nie wskoczy w 68 albo np bez karuzeli też będzie - dziecko nie zauważy wiszących zwierzątek.
przyjemnie kupować maluchowi ubranka
ja mam do tej pory że idę kupić sobie bluzkę a wracam z 2 dla Kingi i dla siebie nic
za to teraz pije już z kubeczka , wprawdzie częśc na siebie ale chętnie. Tylko prania 2 razy więcej, ale to nic. Po samej wodzie wyschnie i nawet nie piorę. Ledo przepłuczę by odświeżyć.
A z wyprawką to zawsze można potem dokupić. Byle mieć podstawowe rzeczy. Od razu dziecko nie wskoczy w 68 albo np bez karuzeli też będzie - dziecko nie zauważy wiszących zwierzątek.
przyjemnie kupować maluchowi ubranka
My dziś zakupiliśmy trochę rzeczy dla maluszka: rożek, smoczek, łańcuszek do smoczka, termometr elektroniczny, kpl nożyczki, cążki, pilniczek, poduszeczkę do wózeczka, proszek do prania
. Została jeszcze wanienka, buteleczka i termoopakowanie do niej i szcoteczkę do włosów
. Z takich rzeczy to raczej już wszystko. Później jeszcze kosmetyki dla maluszka i mamy i mamy wsio
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
BabyLola
Mamusia Bartusia :)
mmm... fajnie tak kupowac wyprawkę dla maluszka
Ja wiekszosc rzeczy kupilam przez allegro. Buteleczki Avent, smoczki aventowskie, smoki do butelek, lancuszek do smoczka, wkladki laktacyje, poklady poporod. no i wczorajszy zakup: wózek
co prawda uzywany ale podobno stan idealny;-) Nowy niestety kosztuje ponad 2 tysiaki dlatego szukalam uzywki. Zostaly do kupienia tylko kosmetyki typu kremy, plyny do kapieli, pieluszki no i... łożeczko. ale na allegro sa swietne zestawy mające nawet 20 elementów za 400zł.
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Ja sporo rzeczy kupuje na allegro i jeszcze się nie naciełam.Choć chodzic po sklepach lubie tylko ile na to czasu potrzeba by coś naprawdę fajnego upolować i to jest dla mnie najgorsze.
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
A ja na allegro upolowałam taki kombinezonik za 10 zł (łącznie z przesyłką )na 56
Firma mothercare
W środku jest na polarku a na zewnątrz taki troszke śliski materiał cos ala kurtkowy ;-)
Szukam takiego kombinezonu bo mam jeden a przydał by sie drugi na zmiane.Firma super i polecam i pewnie sie wybiore do sklepu zobaczyc czy nie maja takego cudenika

reklama
Podziel się: