reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

reklama
Moje nowe nabytki za całe 9zł - nówki;)

Photo-0025.jpgPhoto-0026.jpgPhoto-0027.jpg

Super zakupy dziewczyny jak zawsze !
Ja tez juz ubranek na razie nie bede kupowac i w ogole reszte rzeczy kupimy dopiero w sierpniu. Po pierwsze dlatego, ze dopiero wtedy przyjdzie zamowiona szafa dla malej, gdzie bede mogla trzymac te wszystkie rzeczy a po drugie musimy tez troche rozlozyc te wydatki.

a ja sie dziś i w srode wybieram na większe zakupy dziecięce, mam nadzieje że dotrze do mnie pensja, coś czuje ze polowe od razu roztrwonie :zawstydzona/y:

MMusze sie pochwalic ;p

Ja wiem, ze swieta za pol roku ale jak je zobaczylam to nie moglam sie powstrzymac :D No i te mikolaje sa grzechotkami <radocha> :))))

reklama
Wyglada ciekawie ale jak dla mnie za ciezki 15,5 kg to sporo. My jak jeszcze nie znalezlismy w Polsce naszego faworyta to bylismy zdecydowani na Hartana VIP XL VIP XL - Hartan Kinderwagenwerk e.K. - Hersteller von Kinderwagen, Buggy, Zwillingswagen - www.hartan.de
Cenowo wychodzi chyba podobnie co ten Brevi a to jest naprawde solidny wozek i ma sporo dobrych opinii zarowno w necie jak i nasi znajomi polecali. Przetestowalismy go w sklepie gdzie macalismy tysiace innych wozkow i naprawde ten byl rewelacyjny.

Do góry