no ja też z ciuszkami dla synka poszalałam uzbierało mi się 5 dużych pudeł, jeszcze tylko dokupie pare takich mniejszych rzeczy do szpitala jak bawełniane pajace czy spichy i z ciuszków już wsiooo:-) mało mam rzeczy 56 raczej na poczatek 62 tez może być?? na lipiec planuję resztę zakupów (po malowaniu pokoju) już będę na L-4 no i czasu będę miała dużo, więc łóżeczko, pościele, beciki i takie tam, w sierpniu wielkie pranie i prasowaniu wszystkiego na gotowe....taki mam plan zobaczymy co z niego wyjdzie
reklama
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Super słyszec takie widomosci mimo tego mam jednak nadzieje ze drugie dziecko tak jak pierwsze bedzie bezkolkowe.
Ja też liczę na to,że Wojtek nie będzie miał kolek. Z Bartkiem nie mięliśmy z tym problemów, w nocy spał ładnie(wstawał tylko na jedzonko i do przebrania) więc 'złote' dziecko.;-)Super słyszec takie widomosci mimo tego mam jednak nadzieje ze drugie dziecko tak jak pierwsze bedzie bezkolkowe.
martela
Fanka BB :)
Motyl12-moja siostra miała butelkę dr.Brownsa i bardzo sobie chwaliła,mówi,że to najlepsza butelka nawet bez względu na to czy dziecko ma kolkę czy nie...też pójdę tym śladem:-)
a my z mężusiem wystartowaliśmy dziś po przewijak i wanienkę,upatrzyliśmy też sobie fajne łóżeczko, które nie zrujnuje nas do reszty:-)
generalnie zostało jeszcze dużo rzeczy do kupienia,ale postanowiliśmy mimo wszystko nie spieszyć się aż tak z zakupami,w końcu to jeszcze 2,5 miesiąca,może 3...boję się tylko że z każdym tygodniem może być coraz cieplej i chodzenie po sklepach w upale nie będzie przyjemnością tylko udręką...chyba jednak zaczniemy zakupy już teraz,póki chodzenie mnie nie męczy,bo potem może być różnie.
a my z mężusiem wystartowaliśmy dziś po przewijak i wanienkę,upatrzyliśmy też sobie fajne łóżeczko, które nie zrujnuje nas do reszty:-)
generalnie zostało jeszcze dużo rzeczy do kupienia,ale postanowiliśmy mimo wszystko nie spieszyć się aż tak z zakupami,w końcu to jeszcze 2,5 miesiąca,może 3...boję się tylko że z każdym tygodniem może być coraz cieplej i chodzenie po sklepach w upale nie będzie przyjemnością tylko udręką...chyba jednak zaczniemy zakupy już teraz,póki chodzenie mnie nie męczy,bo potem może być różnie.
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
No a u nas te większe zakupy planujemy za m-c jak dzieci wyjada na kolonie.Więc tez licze że fizycznie dam rade na te wojaże.Jest nie daleko nas spora hurtownia to licze że tam kupimy wszystko i nie trzeba będzie odwiedzac kolejnych sklepów.
ellsi
Fanka BB :)
Ja planuję resztę zakupów w sierpniu jak już mi kasa przyjdzie i oddam długi
Czyli pieluchy, kosmetyki, butelki (lub butelka) smoczki, laktator, rożek i inne drobiazgi.
Ostatnio siostra przywiozła mi wanienkę na stelażu. Więc mam 2 wanienki (jedna różowa taka większa i mniejsza niebieska z dodatkowym wyścielaniem). Mam już większość ubranek, nosidełko, podgrzewacz do pokarmu, łóżeczko będę miała pod koniec sierpnia, wózek przyjedzie jakoś przez wakacje.
Wszystko składuję w komórce bo jak na razie to nie wiadomo gdzie będziemy mieszkać.

Ostatnio siostra przywiozła mi wanienkę na stelażu. Więc mam 2 wanienki (jedna różowa taka większa i mniejsza niebieska z dodatkowym wyścielaniem). Mam już większość ubranek, nosidełko, podgrzewacz do pokarmu, łóżeczko będę miała pod koniec sierpnia, wózek przyjedzie jakoś przez wakacje.
Wszystko składuję w komórce bo jak na razie to nie wiadomo gdzie będziemy mieszkać.
reklama
a ja wczoraj miałam dobry dzien w lumpku i kupiłam śliczne bluzeczki, i misia z pozytywka i karuzele.
I jeszcze windstopera za małego miśka za całe 3 zł.
ciuchów to mam już dość chyba ale podlicze po remoncie i przywiezieniu od kuzynki rzeczy to bede wiedziec czy czegos nie zabrakło i ile czego mam.
A reszte zakupów to chyba w sierpniu zrobie, bo narazie to nie mam gdzie tego trzymac
I jeszcze windstopera za małego miśka za całe 3 zł.
ciuchów to mam już dość chyba ale podlicze po remoncie i przywiezieniu od kuzynki rzeczy to bede wiedziec czy czegos nie zabrakło i ile czego mam.
A reszte zakupów to chyba w sierpniu zrobie, bo narazie to nie mam gdzie tego trzymac
Podziel się: