reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

reklama
asiu, chętnie się poduczę od Ciebie:) Ja lubie takie zabawy manualne... haft krzyżykowy, torty z masy cukrowej itp. Kreatywność hehe.. ale zazwyczaj muszę się tego uczyć sama metodą prób i błędów... trochę z tym schodzi, ale jaka przyjemnosć po wykonanej pracy:)
Czapeczke udało mi się zrobić już.... właśnie metodą "a nuż sie uda":) Zaraz wkleję zdjęcie, tylko muszę komóreczką cyknąć fotkę.

Mononoke, prezencik śliczny:) Jak ja tęsknię za pracą w szkole... Teraz robie doktorat, siedzę tylko w bibliotekach i czasem mam zajęcia ze studentami, ale to nie to samo co dzieciaki. Mimo wszystkich wad pracy nauczyciela, to i tak uważam to za świetny zawód... człowiek wraca z pracy z autentyczną satysfakcją widząc postępy dzieciaków... ech...

Co do wątku zakupowego, to dodam jeszcze, że właśnie przyszła przesyłka kurierska z pościelą do łóżeczka:D jest śliczna... Mój tato na widok rożka w komplecie, aż zapiszczał z radości... strasznie się wnusia nie może doczekać hehe

Czapeczka wygląda tak: Zdjęcie846.jpg

Pościel mam taką: AMY posciel do Łóżeczka 120/60 i 140/70 6el OKAZJA (1645990069) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiłam też okrycie kąpielowe (świetny materiał... polecam- firma Babyduet):Zdjęcie847.jpg

i bodziaki w Smyku:Zdjęcie850.jpg

a i jeszcze skarpetuszki:Zdjęcie851.jpg
Wszystko w kolorach neutralnych, bo nadal nie wiemy, co nam się urodzi:)

Ostatnia edycja:
kardamon zdolniacha z Ciebie! Super czapeczka, bardzo mi sie podoba :-)
Zakupy tez fajne. Ja wlasnie ciagle szukam jekiegos fajnego recznika dla malej bo do tej pory wszystkie ktore dotykalam to wydawaly mi sie z jakiego tandetnego materialu uczyte.

bluetooth, to okrycie naprawde polecam. Z jednej strony ma taki material frotte, a z drugiej mieciutki polarek. W porownaniu z tym okryciem z Lidla, to niebo a ziemia.
igocencja, na te posciel tez patrzylam i juz mialam ja zamawiac, jako druga poscielke na zmiane, ale na razie sobie odpuscilam.

Hej, hej - no to ja poszalałam w Holandii z zakupami dla Małej - zapakować się z powrotem nie mogłam z tymi ubrankami, nie wiem po co mi tyle tego, ale wszystko mi się podobało i nic nie mogłam zostawić:))
A dzisiaj właśnie też się szykuję do zakupu pościeli i takich innych rzeczy, bo to już chyba czas najwyższy się za to brać:)

Gośka_W widzę,że mieszkamy niedaleko siebie. Ja polecam jako najlepszy krem na brodawki Purelan, tutaj masz link to sobie zajrzyj. Jest dość drogi ale chyba najlepszy w tragicznych sytuacjach. Zazwyczaj sprawdza sie Bepanthen ale jak już leci krew i sobie nie radzisz to Purelan wygoi w 24 h i dobrze zahartuje piersi. Warto sobie gdzies zapisać w razie potrzeby.
Medela krem PureLan 100 zawarto

A mi dziś M przyniósł szafkę dla małego, rzeczy poprane, poprasowane ładnie pokładałam.
Nie mogę się na to napatrzeć:-D
teraz tylko pieluchy, mydła, mazidła itp i już wszystko mamy.:tak:

reklama
No to ja w koncu tez moge sie pochwalic:-D.Pojechalismy dzis na carbut(ludzie tam sprzedaja rzeczy im niepotrzebne) i kupiłam 60 szt .ubran dla malenistwa kazdy za 0,50£ i prawie wszystko jakies nexty mark&spenser ,disneja:-D i w ten popsøb mam prawie wszysko do ubrania a kobietka jescze dorzuciła mi gratis butelki antykolowe mam nadzieje jednak ze nie przydadza sie.Ciekaw mnie tylko czy moze ktos słyszał jakies opinie na ich temat .Te co dostałam sa takie Dr.Browns - Products

Do góry