reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

Mój mąż nic nie ma do takich sklepów nawet sam nie raz był z kolega na zakupach ;)
ja to nie mam ceirpliwości do długiego szukania i zazwyczaj to w u ans w sklepach mało cos mozna fajnego znaleść.A z czasem u mnie krucho by poswięcic na połowy więcej czssu niz bym chciała ech.
Ale może w lipcu bede miala troche czasu jak dziewczynek nie będzie

reklama
Dziś rano byłam znowu z mamą na łowach. Zakupiłam trochę fajnych ciuszków, m.in. nowe rajstopki H&M, pajaca nowego H&M, kilka kaftaników, śpiochy, spodnie dresowe na rok , koszulę 62cm;) itd.;)
Teraz mam już wszystko. Jak będę szła do lumka to kupię tylko jak coś się bardzo fajnego zdarzy ale na jakiś roczek i dalej:)

dziuba ja chce ten pajac!!!!! :)

Basiu szukaj w 5-10-15, są po 19,90!!

a co do maty, ja dla Tysi dostałam taką Bambino, w kształcie kwiatka, kolega S nam zafundował, niestety pałąk sie oberwał, więc teraz chcę kupić sam przyrząd gimnastyczny, jeszcze nie wiem czy z Ikei czy taki z dźwiękami, może i ta druga opcja, bo mała będzie miała też krzesełko do karmienia od początku w użyciu takie z pałąkiem z zabawkami :)

Basiu szukaj w 5-10-15, są po 19,90!!

a co do maty, ja dla Tysi dostałam taką Bambino, w kształcie kwiatka, kolega S nam zafundował, niestety pałąk sie oberwał, więc teraz chcę kupić sam przyrząd gimnastyczny, jeszcze nie wiem czy z Ikei czy taki z dźwiękami, może i ta druga opcja, bo mała będzie miała też krzesełko do karmienia od początku w użyciu takie z pałąkiem z zabawkami :)

patrz, a przy zamównieniu online juz 24,99
http://sklep51015kids.eu/?asort=4488&kolor=5605

Dziś rano byłam znowu z mamą na łowach. Zakupiłam trochę fajnych ciuszków, m.in. nowe rajstopki H&M, pajaca nowego H&M, kilka kaftaników, śpiochy, spodnie dresowe na rok , koszulę 62cm;) itd.;)
Teraz mam już wszystko. Jak będę szła do lumka to kupię tylko jak coś się bardzo fajnego zdarzy ale na jakiś roczek i dalej:)

łatwo powiedzieć, gorzej się trzymać tej zasady. Ja od dłuższego czasu mówie sobie że już starczy tych małych i ciągle się coś fajnego trafia i żal nie wziąść :)
niedawno kupiłam taki kombinezonik za 3 zł z odpinanymi bucikami. I jak tu nei kupować jak sie trafia :)

Załączniki

• Zdjęcie0132.jpg
    Zdjęcie0132.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 52
asia - nastepnym razem nawet się nie pytaj, za 3zł to kupuj i dla mnie!!!!!! :) śliczniusi, no i cena bez komentarza!!

dzięki.
No i właśnie przez takie ceny i okazje to mam już tyle ciuszków ze chyba małej nie poubieram we wszystko. Ale jak spotkam jeszcze jakaś okazje to napewno wezmę u mnie to już nałóg jest chyba.

Dziewczyny a taki kombinezonik to na zime chyba nie bardzo ?( on jest ocieplany w środku taki grubszy) moja mama stwierdziła że w rzadnym wypadku że to za mało, ale jak tak sobie myśle że pod to pajaca jakiegoś cieplejszego, potem jakiś gruby koc albo spiworek, to może nie ma co przesadzać. ?

super kombinezonik asia.Wydaje mi sie ze jak zrobisz tak jak piszesz i ubierzesz mala w cieplego pajaca a do tego przeciez jeszcze ocieplenie w wozku bedzie to wystarczy. Maluchow nie mozna tez przegrzewac wiec powinno wystarczyc. Przeciez ona bedzie w gondoli opatulona to nawet nie bedzie miala okazji poczuc jak jest zimno.
Ja to tez tylko bym kupowala i kupowala. Dobrze ze moj M ze mna na zakupy chodzi bo bym nas juz z torbami pelnymi ciuchow dla malej puscila :-D

reklama
no wdaje mi się że nie ma co przesadzać, ale jak trafie coś cieplejszego to kupie pewnie :). Jak ja widze teraz w upały jak takie maluchy w gondoli pozamykane pod tą przykrywką i jeszcze w ciemnym wózku to mi się słabo robi.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry