reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

Apja - nie jestem pewna czy można tu na forum uzywać nazw użytkowników robiąc im reklamę czy antyreklamę...
Moderatorki Kochane - co Wy na to ?

Ale nie ma problemu. Możecie usunąć. Ja tylko chciałam was ostrzec. Bo za to że zapłaciłam w terminie i podjęłam przesyłkę dostałam 4 negatywy. I nie tylko ja.
Ja bym chciała żeby mnie czasem ktoś ostrzegł przed nieuczciwym sprzedawcą i tak np. na wrześniówkach na GW dziewczyny robią. Wiadomo wtedy u kogo nie kupować.
Ale może usuńcie tamten post i po problemie. Ja się nie obrażę.

reklama
ja dziś kupiłam małej dwie bluzeczki, muszę dokupić jeszcze rajstopki i jakieś do spania śpioszki i pajace... a ostatnio też pajac welurowy, taki dzienny, przy Martynie taki miałam i baaardzo się nam sprawdził :)

dsc1177m.jpg

Dziuba słodkie ciuszki:-)

Jak czytam O Waszych zakupach to chyba musze sie sprezyc. Ja jeszcze nic nie mam. A po Majci własnie wyprzedaje ciuszki i buty. Chyba dopiero pod koniec czerwca jak A. zarobi dodatkowa kaske to będziemy szaleć. Na razie jeszcze instynkt wicia gniazda mnie nie ogarnął;-)

Dziuba słoooodkie rzeczy ,ach przypomina mi sie czas jak dziewczynki mialam w brzuszku ;-).ja zamówiłam spory zestaw ciuszków i po wypłacie mi przysla bo etraz nie mam na przelew

dziuba słodkie ciuszki:) a ja dzisiaj kupiłam matę edukacyjna fp, żeby sie tylko mój synek cieszył z tych zabawek tak jak ja:-)FPL1664_add1.jpg jeszcze mam w planie tylko leżaczek bujaczek i na razie starczy, zobaczymy co bedzie potrzebne później

reklama
dziuba słodkie ciuszki:) a ja dzisiaj kupiłam matę edukacyjna fp, żeby sie tylko mój synek cieszył z tych zabawek tak jak ja:-)Zobacz załącznik 359990 jeszcze mam w planie tylko leżaczek bujaczek i na razie starczy, zobaczymy co bedzie potrzebne później

Ja wlasnie jestem na etapie szukania fajnej maty edukacyjnej - ta mi sie tez podoba :)

Do góry