reklama
renia_b
Fanka BB :)
Dziewczyny chciałabym życzyć Wam, Waszym Cudownym Dzieciaczkom i Mężom zdrowych, wesołych, spędzonych w atmosferze radości Świąt. Niech te święta będą niezapomniane - bo pierwsze z naszymi Skarbami. Renia i Maja
celka_mar
Prawie spełniona kobieta
Przyszłe mamy i te już obecne mamusie życze Wam rodzinnych, spokojnych, wesołych świąt BN, by czas spędzony z mężami i dzieciaczkami był czasem magicznym (dla niektórych to pierwsze święta w trójeczkę), a w nadchodzącym Nowym Roku 2011 spełnienia marzeń, zdrowia dla Was i pociech, samych dobrych relacji z mężami i w ogóle wszystko co najlepsze
brejka
Szczęśliwa mamusia
Ja również życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń a dzieciom jak najmniej bolesnego ząbkowania
mag_pl
Zaciekawiona BB
i jak po świętach? u nas jacek nawet nie zauważa choinki, mimo tego że w tym roku mamy na prawdę ogromne drzewo.
nie wiem czy jutro jesteście wciąż w rozjazdach świąteczno -noworocznych, ale jeśli już w domach, to zapraszamy do nas. jutro o 11 w klubie mam pogawędki luźne.
wciąż zbieram chętne osoby na dwa warsztaty bezpłatne na styczeń i luty - dokładne terminy do ustalenia.
nie wiem czy jutro jesteście wciąż w rozjazdach świąteczno -noworocznych, ale jeśli już w domach, to zapraszamy do nas. jutro o 11 w klubie mam pogawędki luźne.
wciąż zbieram chętne osoby na dwa warsztaty bezpłatne na styczeń i luty - dokładne terminy do ustalenia.
mag_pl
Zaciekawiona BB
Beata, witamy na forum. Dziewczyny powyjeżdżały na święta i sylwestra, ale pewnie się wkrótce pojawią Widzę, że Twój Krystianek jest w wieku mojego Jacka. Może odwiedzisz kiedyś nasz klub mam, to się chłopaki poznają i wspólnie pobrykają? więcej na stronie Strona WWW - Strona główna
U nas młody bije rekordy niespania, teraz dopiero się kąpie i wcale nie wygląda jakby mu się chciało spać. Jak tak dalej pójdzie, to w Sylwestra dotrzyma do północy
U nas młody bije rekordy niespania, teraz dopiero się kąpie i wcale nie wygląda jakby mu się chciało spać. Jak tak dalej pójdzie, to w Sylwestra dotrzyma do północy
brejka
Szczęśliwa mamusia
witaj beaaatka
Dziewczyny my jeszcze na wyjezdzie. Mala mi sie rozchorowala. Malo jje i malo sika prxez co robi geste kupy prawie stale i zgnilozielone:\ dzis przez caly dzien wypila w sumie 440ml mi sie wydaje ze duzo za malo. Juz nie moge sie dovzekc powrotu do domku. Sciskamy Was serdecznie bo znow przez calu tydzien nie bede miala netu
Dziewczyny my jeszcze na wyjezdzie. Mala mi sie rozchorowala. Malo jje i malo sika prxez co robi geste kupy prawie stale i zgnilozielone:\ dzis przez caly dzien wypila w sumie 440ml mi sie wydaje ze duzo za malo. Juz nie moge sie dovzekc powrotu do domku. Sciskamy Was serdecznie bo znow przez calu tydzien nie bede miala netu
reklama