reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wołomina

Mag mam pytanie - czy nie byłaś przypadkiem 19 października z Jacusiem na szczepieniu na Wileńskiej? Właśnie oglądałam zdjecia na stronie klubu i tak mi się pzrypomniało. Pamiętam ślicznego i bardzo grzecznego chłopca :)

reklama
Renia, Ty to masz oko i pamięć :) Tak, byliśmy na szczepieniu. A młody grzeczny, no cóż chciałoby się rzecz, że po mamusi hehe.
Zonqa masz rację, mleko które oni mają w tej promocji to 2 więc do 12 mies. ale jak coś będzie dla starszych dzieci, to też dam znać.
Celka kochana, może kolejnym razem uda się spotkać :)
Brejka, wyobraź sobie że zrobiłyśmy chyba dobre wrażenie na tej dziewczynie z gazety, bo jest szansa na lokal - załatwiła u tego swojego znajomego, że w styczniu rada miasta coś w tym kierunku nam pomoże.
a jeszcze byłam dziś z juniorem w przychodni aby zapytać o co chodzi z tymi rumianymi policzkami :) okazuje się, że tak reaguje na zimno ... rumiany zdrowy chłopak. a te płatki suche na ciele co miał wcześniej jacek, a teraz podobne ma twoja lenka, to podobno wysuszenie - nawilżać nawilżać powiedziała pani doktor.

dobra lecę spać, aby wykorzystać to że młody śpi (dziś zasnął o 21:30 agent)
aha, trzymajcie za mnie kciuki jutro ok 12 - mam rozprawę w sądzie ... kiepsko widzę swoje szanse bo to sprawa przeciw zusowi :((

renia dalej musisz czekać aż przyjdą próbki do Ciebie :)

Mag no to super :) strasznie się ciesze że jednak wszystko się rozwija w dobrym kierunku a nie stoi w miejscu. Będę trzymałą dziś kciuki. Ja też tak myślę że to jednak nie skaza, ale poczekam nie będę narazie eksperymentować w poniedziałek mamy wizytę kontrolną to się wszystkiego dopytam. Jacek to się chyba wczoraj umówił z Lenką bo ona też zasnęłą coś około tego, i nie obejrzałam Housa :/

reklama
Do góry