reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wołomina

Pasek bo tam się logujesz tym samym nickeim i hasłem co na babyboom , ja też się nie mogę doczekać:)

Dziewczyny chcecie zobaczyć zdjęcia z ostatniego spotkania co byłam to są tu ( ja jestem na ostatnim i siódmym od końca :) )
Aktywnemamy.pl

reklama
wiecie, ludzie zaczynają do mnie pisać i pytać o te spotkania. moje kochane, chyba to ma sens!
na razie na jutro mam w sumie 3 osoby, w tym brejke i siebie :) ale głowa do góry, będzie dobrze. dziewczyny, to zapraszam jutro komu pasuje, a komu nie pasuje nie ma sprawy, za tydzień zrobimy reaktywację, na priv prześlę adres.

Umówiłyśmy się na 11, choć nie wiem czy pogoda nie pokrzyżuje nam planów. jedna dziewczyna mi odpisała, że obawia się że się z wózkiem nie przebija. moja koleżanka też nie dojedzie, bo ma dość daleko a dziś już z przygodami walczyła z samochodem :( Brejka też nie jest pewna. Ale jakby co to zapraszam, będę siedziała w domu. Chcę spisać resztę pomysłów, trochę poszperać w necie na temat klubów mam, więc jeśli by Ci pasowało, to wpadaj do mnie. Będę w domu do ok 15.

A swoją drogą to zapiszcie sobie, że we wtorek za tydzień na godz. 11 też zapraszam. W końcu kiedyś przyzwyczaimy się do zimowej aury i łatwiej nam będzie się poruszać. Teraz pracuję nad zorganizowaniem lokalu na spotkania :) bo jak nas będzie więcej niż 5 - 7 to u mnie możemy się nie pomieścić :)

hejka ja byłam na spotkaniu i było bardzo sympatycznie :) Fajnie nam się rozmawiało a Jacuś uroczy :) Mag ma bardzo wiele ciekawych pomysłów więc myślę że Wam dziewczyny też się spodobają. Mam nadzieję że za tydzień będzie nas troszkę więcej, ja jutro tak Paskowi nagadam że na pewno przyjdzie :D

Duralex dawno się nie odzywałaś ? co tam u Ciebie? Jak Kubie smakowało nowe jedzonko :)? Ja już powoli małą przestawiam na butlę ale ona wcale nawet nie chce o tym słyszeć :/ Muszę kupić nowe butelki bo te co ja mam to mają smoczki dla noworodków więc może dlatego nie chce pić.

Ma może któraś z Was butelki firmy tommee tippee ? ja się zastanawiam czy by ich nie kupić

Brejka to super, ze tyle fajnych pomyslow macie:)

Celka, Mag, Duralex, jak jutro znajdziecie czas to wpadajcie:)Dajcie znac, to wysle adres na priv:)

Tak tak, super że Brejka z Lenką wpadły do nas, tym bardziej, że biedulki musiały się przedzierać przez śniegi. Super Was było poznać! A Jacuś był potem taki grzeczniutki że chyba codziennie powinniśmy mieć takich miłych gości :)

Pasek, ja niestety nie dam rady jutro do ciebie podjechać, bo w drodze powrotnej z odprowadzenia Brejki (bardzo krótkiego, bo drogi zasypane) zaszłam do biblioteki i jutro mam iść na spotkanie z p. dyrektor - może uda się coś ugrać, zdobyć, zainteresować - może jakoś pomogą bo widać że im się pomysł podoba :)

aha, i mam dostać jakieś próbki mleka modyfikowanego z Gerbera na dobre początki naszego klubu, więc mam nadzieję że dotrą na przyszły tydzień.

dobra, kończę i szukam jak tu zdobyć jakąś kasę na działalność klubu :)

pozdr
mag

reklama
dziewczyny, czy znacie streetcom?
mozna zapisac sie jako ekspertka i wyprobowywac rozne produkty. ja juz raz dostalam paczke pampersow, teraz mleko gerber.

zalatwilam z babka ze streetcom, ze jak sie ktos z moich znajomych zapisze jako ekspert w ciagu tygodnia i ja jej podam loginy tych osob, to osoby te dopisane zostana do listy gerbera - mozna otrzymac opakowanie mleka gerber2. wazne ze mleko jest pow 6 mies. wiec szanse na darmowe opakowanie maja ci ktorych dzieci maja cos ok tego.

Streetcom Polska Sp. z o.o.

aha, bylam w bibliotece wolominskiej i jest tam salka do zabaw z dzieckiem - basen z kulkami, jakies miski i ksiazeczki. spedzilam tam z juniorem ponad godzine - fajne miejsce dla matki z dzieckiem

i druga sprawa - robie str www i tam bede tez pisac co fajnego w wolominie dzieje sie dla dzieci

pozdr
m.

Do góry