reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wołomina

Brejka no pewnie, wpadaj wczesniej:) Moze 12:30? Bo wczesniej ma przyjechac tesc, a chcialabym, abysmy juz byly same.

Magw takim razie czuje sie zaproszona:) Tylko mi pasuje ten nastepny tydzien-bo w czwartek przyjezda do mnie rodzina do niedzieli, a we wtorek moj M ma wolne i bedziemy zalatwiac rozne sprawy.
Zaproponuj prosze jakis dzien? Rozumiem, ze poza sroda ze wzgledu na wypady do kina:)

reklama
Pasek 12.30 może być :) Tylko jeszcze na priv wyślij mi swój adres bo muszę trasę do Ciebie prześledzić :D Przyniosę pifko ze sobą to sobie popijemy ( oczywiście bezalkoholowe niestety :/ ) wolisz Karmi czy Leszka :)?

Mag ja się dostosuję co do dnia i godziny jak Wam będzie pasowało :) Fajnie pomyślane z tym klubem :)

U mnie pon i środy odpadają w przedbiegach, bo mam szkołe :(To ja się już na następne spotkanie załapie :)

W takim razie proponuję wtorki o 11:00, myślę że 2 h to będzie w sam raz, aby dzieciaki się nie znudziły :)
Wstępnie rozmawiałam z panią z Johnsons&Johnsons aby przyjechała do nas - pewnie w styczniu. Widziałam się też z panią psycholog dziecięcą w kwestii w co się bawić z taką gromadką jak nasza: 3 mies, 4 mies, 6 mies, 7,5 mies. Jeszcze mam znajomą z córcią 5 mies. Myślę, że szczegóły dogram w ciągu tygodnia, więc zapraszam w następny wtorek 7 grudnia na godz. 11:00.

A jeśli miałybyście ochotę w ramach organizacyjnego spotkania wpaść do mnie w ten wtorek, to też zapraszam. Chciałabym pogadać o tym co może być dla nas matek interesujące, jakich gości zapraszać itp. Szczegółowy adres podeślę na priv.

Aha, w ramach nagłośnienia akcji proszę dodajcie się do grupy: http://www.aktywnemamy.pl/squad,show,30871.html oraz na facebooku: Mamy Wołomin | Facebook

Mam nadzieję, że dodanie się przez Was zachęci też kolejne mamy i że stworzymy fajny klub, do którego będą chcieli przyjeżdżać eksperci i który zintegruje mamuśki z Wołomina :)

eh nie dziala to ustawianie spotkan w aktywnemamy.pl wiec chyba bede raczej uzywac facebooka. nie wiem czy uzywacie, ale tam bede tez umieszczac info o spotkaniach, o tematyce itp. tu oczywiscie tez bede pisac co i jak.

reklama
Brejka to juz doczekac sie nie moge:)
Szkoda, ze Tobie Celka nie pasuje:( A Duralex?

Magja to nawet nie moge sie na tej stronie zalogowac, bo mi blad wyskakuje, a probowalam juz kilka razy:( Ja niestety w ten wtorek nie moge, a w przyszly nie omieszkam wpasc:)Naprawde gratuluje pomyslu:)

Do góry