brejka
Szczęśliwa mamusia
ja się czuję koszmarnie, zgaga męczy już cały czas nie tylko w nocy ale i w dzień :/ Odebrałam wyniki i chyba mam jakieś zakażenie układu moczowego bo jak robiłam 2 tyg temu badania to lekarz powiedział ze coś się tam dzieje lub źle zebrałam mocz ( nie z silnego strumienia ) no ale wczoraj odebrałam kolejne no i wyszły jeszcze gorsze. Tylko że mnie nic nie piecze przy siusianiu anie nie bolą nerki tylko latam siku już nie co 2 godziny ale co niecałą godzinkę i tylko psipnę albo wydaje mi się że chce mi się siku :/ Chyba zaczął mi czop odchodzić bo mam taki dziwny ciągnący się śluz no ale nie jest z krwią więc sama nie wiem. Dzisiaj mija własnie termin porodu z usg i raczej nie urodzę dziś :/ Moja mam wyjeżdża niedługo i boi się że jeszcze nie zdąży zobaczyć małej.
Co do rad to ja własnie dziś dostałam od mojej głupiutkeij siostry żebym sobie laktatorem piersi pobudziła to szybciej urodzę, ona tak zrobiła i urodziła tydzień przed terminem. Ale głupia nie pomyślała że może bez odciągania też by urodziłą w 39 tyg Zobaczę co jutro powie lekarz i może jednak zacznę coś robic, nie wiem sama.
Dziś mi mama powiedziała że odbiera dziennie około 5 tel od rodzinki czy już urodziłam, do mnie boją się dzwonić jak ostatnio zrobiłam awanturę
Co do rad to ja własnie dziś dostałam od mojej głupiutkeij siostry żebym sobie laktatorem piersi pobudziła to szybciej urodzę, ona tak zrobiła i urodziła tydzień przed terminem. Ale głupia nie pomyślała że może bez odciągania też by urodziłą w 39 tyg Zobaczę co jutro powie lekarz i może jednak zacznę coś robic, nie wiem sama.
Dziś mi mama powiedziała że odbiera dziennie około 5 tel od rodzinki czy już urodziłam, do mnie boją się dzwonić jak ostatnio zrobiłam awanturę