Hej dziewczyny
Komu mozna zaplacic, aby te cholerne upaly sie skonczyly!!!!
Celka, Majka jak Wasze maleństwa to znosza? Jakis totalny Meksyk!!!!
Celka fajnie, ze w Galopie
Bardzo mi sie tam podobalo..moge zapytac jakie macie menu i ile Wam policzyli za osobe? A dr. Stelmach przyjmuje na Pradzynskiego, tam tez jest podobno jakas ajna dr Tyminska-pediatra. No, ale dziewczyny pisaly, ze ta przychodnia jest kiepska.
A propos pediatrow to czytalam bardzo dobre opinie o dr Matylek-Jaglarz, ale ona teraz pracuje tylko w szpitalu w Wolominie i o dr. Żołedziowskiej Marii, ale nie wiem w ktorej przychodni przyjmuje.
Jesli nic ciekawego nie znajde to zapisze sie do przychodni na ul. Koscielnej, tam gdzie chodzi Brejka i Duralex.
Dziewczyny czy z Wami bedzie ktos po porodzie? Mam na mysli M, mame, czy kogokolwiek z rodziny?
Mam dylemat, bo moja mama bardzo nalega, aby mieszkac z nami po porodzie, bo według niej ja nie mam zielonego pojecia, jaki to koszmar i, ze bede sie czula, jakby po mnie czolg przejechal. Wkurza mnie to, bo po pierwsze niepotrzebnie mnie straszy, a po drugie moj M bierze urlop.
No i jeszcze moj M nie bardzo chce, aby mama przyjechala na poczatek do nas, bo twierdzi, ze nie ma takiej rzeczy, przy ktorej moglaby mi pomoc mama, a on nie.
Co myslicie?