reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Witam dziewczyny, a ja mam pytanie. Czy któraś z was chodzi może do medicover do atrium?
Szukam dobrego lekarza do prowadzenia ciąży, a nie ukrywam, że tam mi najbardziej pasuje.
Chodziłam do tego głównego Medicover przy Świątyni Opatrzności Bożej i tam lekarzy znam.
Z innych nie korzystałam :no:.
ZDRÓWKA dla chorowitków.:-):-)

Witajcie dziewczynki.
Ja chyba wreszcie z dobrymi wieściami od nas .

Wczoraj byliśmy na testach pedagogicznych .
Pedagog powiedziała ,że jest genialny !!!!!
Oczywiście się z nią licytował ,ale prawie wszystko napisał co potrzebowała do minimum diagnostycznego .
Nie napisał i nie zrobił tego co jego zdaniem jest nudne i nie zasługuje na większą uwagę :szok::szok::-D:-D:-D

I miód na moje serce

Po testach p.pedagog rozmawiała ze mną prawie godzinę .
Gdy powiedziałam ,zrobiłam niezbędne minimum by pomóc dziecku w kwestii moich możliwości .
Odpowiedziała :
Gdyby wszyscy rodzice robili takie minimum jak zrobiła pani -to byśmy nie mieli żadnej roboty .:szok::szok::-):-)
To tylko dzięki pani Kubuś jest taki jaki jest i to tylko pani zasługa .
A terapeuci i specjaliści to w tym przypadku niewielki odsetek całości .
Kuba jest wyprowadzony w 250 % z tego co miał ...
A to co pozostało to kwestia czasu i śladu nie będzie ,ale wiadomo potrzeba pracy ,pracy,pracy....

No wyszłam prawie na skrzydłach z tego ośrodka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):-):-):-D:-D:-D

As gratuluje! Mam kolezanke terapeutke dzieci z autyzmem i mowi ze wiekszosc dzieci by wyszla z tego gdyby rodzice ruszyli palcem, mowi ze takie jej 3-4h tygodniowo nic nie daja jak rodzic nie cwiczy z dzieckiem non stop, a godzinka drogo kosztuje!

Sawi- hahaha nie rob sobie ze mnie jaj :)

Lolkak-kiepsko u Bartka wciaz tak samo, dochodzi no 39 i podaje ibum i zaraz ma 0 goraczki i bryka po domu nudzac sie strasznie, po paru godzinach znow 39 i tak w kolko- ale w sumie tylko 2-3 razy dziennie podaje ibum. Czekam do poniedzialku bo wierze ze to 3 dniowka. W poniedzialek sprobuje mocz pobrac i na badania:)

reklama
sawi to bede trzymac kciuki za wytrwalosc w prowadzeniu bloga (jednego i drugiego) - no chyba ze bedzie tylko 1 ;) Dodam sie jako obserwatora do Ciebie :-D (patka), a własnie! nie dodałam sie u Izy i jakos blog jej mezastego zagubilam :(

Dziubasku - trzymaj sie i nie poddawaj w walce o swoje prawa, taki niekiedy jest los matek-polek, glupota ze kobietom zamiast ulatwiac powrot do pracy tylko stawia sie klody a kto jak nie nasze dzieci na emerytury bedzie w przyszlosci pracowal? /// wrrr

Hej - wiecie moze co u Asi?

pozdrawiam cieplo

Do góry