reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Czesc dziewczyny,
strasznie dlugo nie pisalam. Mam nowa prace od 2 miesiecy i mialam mnostwo obowiazków.
Mam farta, bo pracuje na mokotowie a mieszkam na ursynowie - jade do roboty autobusem 10 minut!!!
Aż nie wierze ze sie tak udalo, to jest bardzo ważne, zwlaszcza, jak sie odbiera dziecko z przedszkola.

AS 76, Maria28 - gratutuje juz tak duzych dzieciaczkow, tylko patrzec jak bedziecie rodzić!!!

Mamusia 1994 - zajzyj na topiki w naszym dziale Warszawa, wydawalo mi sie, ze jest jakis dotyczący Piaseczna.

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

As ja jestem szczepiąca;-) ale chętnie poczytałam:tak: Nie powiedziałabym,że skolioza jest powiązana ze szczepieniem,ale medykiem nie jestem więc siedzę cicho:-p:-D
a obejrzałaś filmik?
To tylko 48 minut ,a tam jest doskonale wytłumaczone co ma skolioza do szczepienia. ;-):-):-)

Witam
Przepraszam że wpadam tak na Wasz wątek- ;)
Organizujemy spotkanie rodzinne -(mamy grudniowe)
Jedną z propozycji była okolica W-wy...może znacie jakieś fajne miejsce (sprawdzone) gdzie można byłoby przyjechać z dziećmi na 2 dni...???
z góry dziękuję za info. ;)
pozdrawiam ;)

Jeśli macie jakieś sprawdzone miejsce lub tp.to proszę o odp.na PW.

Witam
Przepraszam że wpadam tak na Wasz wątek- ;)
Organizujemy spotkanie rodzinne -(mamy grudniowe)
Jedną z propozycji była okolica W-wy...może znacie jakieś fajne miejsce (sprawdzone) gdzie można byłoby przyjechać z dziećmi na 2 dni...???
z góry dziękuję za info. ;)
pozdrawiam ;)

Jeśli macie jakieś sprawdzone miejsce lub tp.to proszę o odp.na PW.
Hej to zależy co Was interesuje i ijakie atrakcje chcecie dzieciom zapewnić .
I oczywiście cena też dużą rolę odgrywa .
Ja znam takie super miejsce ,ale cena nie jest najmniejsza .
Jest tam super plac zabaw dla dzieci,ponad 2 ha terenu do spacerowania ,teren ogrodzony ,z dużym wyborem pokoi ,restauracja ,konie ,mini zoo.dla mnie bomba .
jak coś to na pw się odezwij.

Witam .
Jestem mega wyspana .
Spałam calutką noc .
Co prawda od 12.30 ,bo leki musiałam wziąć ,ale się obudziłam na leki znów o 6.30 ,wzięłam i natychmiast zasnęłam .:szok::szok:
Otworzyłam oko ok.11 :-D:-D:-D:-D

Klaudia moja znów wyjechała na tydzień i pusto jakoś się zrobiło buuuuu....

Wczoraj przeleżałam cały dzień .Mąż kucharzył ,wiec na obiad dostałam zapiekankę makaronową do łóżka :szok::szok::-D:-D
A na drugie danie pieczoną golonkę w kapuście ...:szok::szok::-D:-D
Powiem Wam ,że nie poznaję swojego D .On nigdy nic gotować nie chciał :no::no:
A teraz :szok::szok::szok::eek::eek::eek: no z kuchni by facet nie wychodził ...
Ale jest cfffaniakkkk ,wszystko robi u teściowej ,a u nas tylko piecze ,więc mamusia jego bałagan pewnie sprząta .:rofl2::rofl2::rofl2:

Ciekawa jestem czym dziś mnie uraczy ,bo od rana krzyczy ,że on robi obiad ;-):-):-)

No to się pochwaliłam .
A teraz coś na poprawę humoru dla niewyspanych .

Z samego rana poczytałam i popłakałam się ze śmiechu .:-D:-D:-D

https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...sze-odwiedziny-po-powrocie-ze-szpitala-57155/

reklama
Do góry