reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Witam dziewczyny, a ja mam pytanie. Czy któraś z was chodzi może do medicover do atrium?
Szukam dobrego lekarza do prowadzenia ciąży, a nie ukrywam, że tam mi najbardziej pasuje.
Chodziłam do tego głównego Medicover przy Świątyni Opatrzności Bożej i tam lekarzy znam.
Z innych nie korzystałam :no:.
ZDRÓWKA dla chorowitków.:-):-)

Witajcie dziewczynki.
Ja chyba wreszcie z dobrymi wieściami od nas .

Wczoraj byliśmy na testach pedagogicznych .
Pedagog powiedziała ,że jest genialny !!!!!
Oczywiście się z nią licytował ,ale prawie wszystko napisał co potrzebowała do minimum diagnostycznego .
Nie napisał i nie zrobił tego co jego zdaniem jest nudne i nie zasługuje na większą uwagę :szok::szok::-D:-D:-D

I miód na moje serce

Po testach p.pedagog rozmawiała ze mną prawie godzinę .
Gdy powiedziałam ,zrobiłam niezbędne minimum by pomóc dziecku w kwestii moich możliwości .
Odpowiedziała :
Gdyby wszyscy rodzice robili takie minimum jak zrobiła pani -to byśmy nie mieli żadnej roboty .:szok::szok::-):-)
To tylko dzięki pani Kubuś jest taki jaki jest i to tylko pani zasługa .
A terapeuci i specjaliści to w tym przypadku niewielki odsetek całości .
Kuba jest wyprowadzony w 250 % z tego co miał ...
A to co pozostało to kwestia czasu i śladu nie będzie ,ale wiadomo potrzeba pracy ,pracy,pracy....

No wyszłam prawie na skrzydłach z tego ośrodka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):-):-):-D:-D:-D

As gratuluje! Mam kolezanke terapeutke dzieci z autyzmem i mowi ze wiekszosc dzieci by wyszla z tego gdyby rodzice ruszyli palcem, mowi ze takie jej 3-4h tygodniowo nic nie daja jak rodzic nie cwiczy z dzieckiem non stop, a godzinka drogo kosztuje!

Sawi- hahaha nie rob sobie ze mnie jaj :)

Lolkak-kiepsko u Bartka wciaz tak samo, dochodzi no 39 i podaje ibum i zaraz ma 0 goraczki i bryka po domu nudzac sie strasznie, po paru godzinach znow 39 i tak w kolko- ale w sumie tylko 2-3 razy dziennie podaje ibum. Czekam do poniedzialku bo wierze ze to 3 dniowka. W poniedzialek sprobuje mocz pobrac i na badania:)

reklama
sawi to bede trzymac kciuki za wytrwalosc w prowadzeniu bloga (jednego i drugiego) - no chyba ze bedzie tylko 1 ;) Dodam sie jako obserwatora do Ciebie :-D (patka), a własnie! nie dodałam sie u Izy i jakos blog jej mezastego zagubilam :(

Dziubasku - trzymaj sie i nie poddawaj w walce o swoje prawa, taki niekiedy jest los matek-polek, glupota ze kobietom zamiast ulatwiac powrot do pracy tylko stawia sie klody a kto jak nie nasze dzieci na emerytury bedzie w przyszlosci pracowal? /// wrrr

Hej - wiecie moze co u Asi?

pozdrawiam cieplo

Do góry