reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

1 lutego!

Osttani tydzień z dziećmi spędzam bardzo aktywnie :) W poniedziałek było zoo, wczoraj świetlica i zabawy z dziećmi, dziś spotkałam się z koleżanką w klubokawiarni dla dzieci. Fajnie się bawili chłopcy. Muszę zaplanować resztę tygodnia :) Nie kładę teraz Filipa na poranną drzemkę, idzie dopiero spać przed 13, razem z Olafem. Tak jest lepiej dla nas wszystkich przy takim trybie życia. Dziś usnął w wózku jak wrcaliśmy, ale na śpiocha przyniosłam go do domu, rozebrałam i położyłam. Za chwilę dołączył do niego Olaf, a teraz mam czas na regenerację.
Bardzo fajnie tak jest bo razem robimy wszystko i w niczym nas drzemka Filipa nie ogranicza! Babcie spędzą fajnie czas z wnukami w takim rozkładzie dnia :)))

reklama
Hej sto lat mnie u was nie było i czuję sie jak marnotrawna córa ;-)
Fajnie was poczytac, zwlaszcza dziubaska i Ize
As śliczne robótki :)
nie jestem w stanie przekopac się przez poprzednie strony, ale Gajke dojrzałam - cudna slodka - ciacho, o elokwencji nie wspomne :-D
Ja na ferie nie pojechalam, siedze tylko z Jula i do pracy chodze i generalnie staram sie ze wszystkim wyrabiac.
cieplo Was dziewczyny pozdrawiam

As - świetne! leżenie Ci służy :tak: chciałabym tak umieć...
dziubasek - o rany!! to już? :szok:babcie będą się zajmować chłopcami pod Twoją nieobecność? będą u Ciebie, czy będziesz wozić? :-)
patewka - ależ jesteś zapracowana!! na wiosnę koniecznie dzień urlopu na spotkanie wątkowe musisz wziąć :-) Co u Julki?
:-)
AsiaKC - co u Ciebie? jak sobie radzicie w tyle ludzi? jaki macie samochód? :-p
lolkak - a jak będziesz się realizować jako pkp? może do klubu mam byś się dała zaprosić? choć na razie ciężarnych jak na lekarstwo.. królują mamy dzieciaków 0,5-2 lata.

Gaja nieustannie chodzi do przedskzola, opanowuje coraz więcej piosenek i wierszyków :-D i jest niezła w dłubanie w nosie :baffled: w ogóle nie choruje (tfu tfu), a ja pracuję dużo coraz więcej :tak:

Iza na razie to mi jeszcze daleko do PKP.:-D W kwietniu mam dopiero I część kursu. Kolejna może we wrześniu:confused2: Ale jestem chętna jakby co. ;-) A do Klubu miałam się wybrac w ten czwartek,ale nim się ogarnęłam to było już po 12:dry:

Iza bardzo chetnie tylko z wyprzedzeniem sporym daj mi znac co i jak, i najchetniej sms - bo o urlop to z wyprzedzeniem sie prosze.
Jula fajnie sie rozwija, wierszyki powtarza, ma ulubionego kolege w przedszkolu - Matiego, wlasciwie tez nie choruje, czesciej uczulenie na cos ja dopada (ostatnio przy zmianie proszku, potem po wypraniu wykladzin w przedszkolu, teraz kolo buzi i nie wiem na co...)
Generalnie jestem zadowolona z wybranej opcji (moja praca i jej przedszkole) mimo pozorow praca domowa sie nie zageszcza:-D;-)
Alez czas plynie..
Na prawde bardzo chetnie nwa wiosne zobacze Was i dzieciaczki ....

Patewka, fajnie, że czasem zaglądasz! Z chęcią się spotkam z Wami na wiosnę :)))

Iza, podoba mi nowa szata graficzna sklepu! Super :)

Lokak, fajne zajecie bedziesz miala.

As, swietna robótka :))

a my mamy rota w domu....

reklama
Do góry