reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Iza jakiś czas temu Majka wygrała konkurs i została zaproszona do reklamy mleka Gerber. Na stronie Gerbera jest Mleko Gerber ma już 1 rok

"co mówią o nas mamy" i jako pierwsze jesteśmy tam z Majką ;-) Ewentualnie na tylnej okładce "Mam dziecko" ;-)

ja tam nic nie opowiadałam-sami wymyślili ten tekst ;-) Maja owszem pije Gerbera ale tylko do kaszki lub kakao ;-)

Ostatnia edycja:
Lolkak, fajnie! gratulacje :)
Iza, fajnie, ze klub się rozwija! Gratulacje.

Moi chłopcy przeziębieni są, Filip ma stan podgorączkowy. Także ostatnie dni z chłopcami spędzam w domu na razie...
Cóż zrobić?

Iza W tym tygodniu to na pewno nie dam rady,bo moja mama jest w szpitalu i ją odwiedzam i próbuję dom ogarniać ;-) Ale w przyszłym znowu mam na 2 zmianę do pracy,więc na pewno wpadnę :tak: A możesz ponownie wstawić link klubowej stronki?

Dziubasek życzę wam zdrówka. A jak wasze spotkania?

lolkak - życze zdrowia Mamie!
a nasza strona to MamyPruszkow.pl

pochwale sie Gają :-D

[video=youtube;0DftHn1KB0A]http://www.youtube.com/watch?v=0DftHn1KB0A&list=UUq7K3tzvFz-B2vBENKy0NYQ&index=1&feature=plcp[/video]

reklama
Do góry