reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

lolkak jak siedzę pod układem pomiarowym i moja rola sprowadza się do nadzoru i przełączania to mogę siedzieć w necie. W innych przypadkach nie mam czasu. Dlatego od czasu do czasu moja aktywność w necie wzrasta.

reklama
Hejka girls!

za mną pierwsze dni w pracy, 6 godzin szybko mija i chłopaki dobrze znoszą moją nieobecność. Jest na prawdę w porządku!

Fajnie, że się spotkacie dziewczyny, ja koniecznie pisze sie na wiosenne spotkanie w dużym gronie ;)

oo no to mi pasi:-) akurat tak o 12 Majka pada na drzemkę ;-) Tylko o której mogę Cię nawiedzić? ;-)

Dziubasek cieszę się,że powrót do pracy przebiega bez problemów.

Ostatnia edycja:
A u mnie dzieci chorują. Młodszy ma powracające zapalenie ropne uszu (lekarze podejrzewają alergie) a starszy ma Candide i muszę z tym walczyć. Bokiem mi zaczyna wychodzić. Ja chodzę na rehabilitację i mam już tego serdecznie dość bo ośrodek jest nieogrzewany i mam krioterapie nie wchodząc do komory. Ostatnio była tam temp 8 stopni. Bryyyy.
A i autobus PKS wjechał nam w samochód. Szkody wycenili na 36 tys zł a samochód wart 12 więc idzie do kasacji. Ale to pikuś bo najbardziej bałam się o Macka. Zaczął krzyczeć w trakcie wypadku "bolą mnie plecy" Wyskoczyłam z samochodu jak oparzona bo bałam się ze moje dziecko kaleką będzie. Przyjechała karetka i mnie z dzieciakami zabrali do szpitala karetką. Całe szczęście wszystko skończyło się dobrze. Ale emocje opadały 2 dni.
To by było w skrócie na tyle.
Poza tym cieszę się dziećmi każdego dnia ile mogę.

reklama
Ka8sad to mieliście przeżycia :szok: najważniejsze,że wyszliście z tego cało:tak: u nas w przychodni na korytarzu wystawili jakieś farelki,więc jak coś to można podejść i się podgrzać,ale też zimno.

Iza wielkie dzięki za spotkanie :-) Liczę na więcej ;-) Maja również :-)

Do góry