reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

1 lutego!

Osttani tydzień z dziećmi spędzam bardzo aktywnie :) W poniedziałek było zoo, wczoraj świetlica i zabawy z dziećmi, dziś spotkałam się z koleżanką w klubokawiarni dla dzieci. Fajnie się bawili chłopcy. Muszę zaplanować resztę tygodnia :) Nie kładę teraz Filipa na poranną drzemkę, idzie dopiero spać przed 13, razem z Olafem. Tak jest lepiej dla nas wszystkich przy takim trybie życia. Dziś usnął w wózku jak wrcaliśmy, ale na śpiocha przyniosłam go do domu, rozebrałam i położyłam. Za chwilę dołączył do niego Olaf, a teraz mam czas na regenerację.
Bardzo fajnie tak jest bo razem robimy wszystko i w niczym nas drzemka Filipa nie ogranicza! Babcie spędzą fajnie czas z wnukami w takim rozkładzie dnia :)))

reklama
Hej sto lat mnie u was nie było i czuję sie jak marnotrawna córa ;-)
Fajnie was poczytac, zwlaszcza dziubaska i Ize
As śliczne robótki :)
nie jestem w stanie przekopac się przez poprzednie strony, ale Gajke dojrzałam - cudna slodka - ciacho, o elokwencji nie wspomne :-D
Ja na ferie nie pojechalam, siedze tylko z Jula i do pracy chodze i generalnie staram sie ze wszystkim wyrabiac.
cieplo Was dziewczyny pozdrawiam

As - świetne! leżenie Ci służy :tak: chciałabym tak umieć...
dziubasek - o rany!! to już? :szok:babcie będą się zajmować chłopcami pod Twoją nieobecność? będą u Ciebie, czy będziesz wozić? :-)
patewka - ależ jesteś zapracowana!! na wiosnę koniecznie dzień urlopu na spotkanie wątkowe musisz wziąć :-) Co u Julki?
:-)
AsiaKC - co u Ciebie? jak sobie radzicie w tyle ludzi? jaki macie samochód? :-p
lolkak - a jak będziesz się realizować jako pkp? może do klubu mam byś się dała zaprosić? choć na razie ciężarnych jak na lekarstwo.. królują mamy dzieciaków 0,5-2 lata.

Gaja nieustannie chodzi do przedskzola, opanowuje coraz więcej piosenek i wierszyków :-D i jest niezła w dłubanie w nosie :baffled: w ogóle nie choruje (tfu tfu), a ja pracuję dużo coraz więcej :tak:

Iza na razie to mi jeszcze daleko do PKP.:-D W kwietniu mam dopiero I część kursu. Kolejna może we wrześniu:confused2: Ale jestem chętna jakby co. ;-) A do Klubu miałam się wybrac w ten czwartek,ale nim się ogarnęłam to było już po 12:dry:

Iza bardzo chetnie tylko z wyprzedzeniem sporym daj mi znac co i jak, i najchetniej sms - bo o urlop to z wyprzedzeniem sie prosze.
Jula fajnie sie rozwija, wierszyki powtarza, ma ulubionego kolege w przedszkolu - Matiego, wlasciwie tez nie choruje, czesciej uczulenie na cos ja dopada (ostatnio przy zmianie proszku, potem po wypraniu wykladzin w przedszkolu, teraz kolo buzi i nie wiem na co...)
Generalnie jestem zadowolona z wybranej opcji (moja praca i jej przedszkole) mimo pozorow praca domowa sie nie zageszcza:-D;-)
Alez czas plynie..
Na prawde bardzo chetnie nwa wiosne zobacze Was i dzieciaczki ....

Patewka, fajnie, że czasem zaglądasz! Z chęcią się spotkam z Wami na wiosnę :)))

Iza, podoba mi nowa szata graficzna sklepu! Super :)

Lokak, fajne zajecie bedziesz miala.

As, swietna robótka :))

a my mamy rota w domu....

reklama
Do góry