reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
witam dziewczyny,
dawno tutaj nie zaglądałam :-(
ale mam zamiar teraz być bardziej regularnie

pozdrawiam wszystkie

fajnie, że się spotkałyśmy :)

Na szczęście w drodze powrotnej Olaf mi nie zasnął w wózku, bo nie miałabym jak go przenieść z wózka do domu. Musiałam się solidnie naśpiewać i nagadać po drodze :)

Jagoda miałam Cię zapytać czy coś wiadomo na temat tego wyjazdu na Mazury w czerwcu?

Hej
mi Jula w metrze usnela i spi do teraz, tylko baaaaardzo marudzila najpierw: zaloz kurkte, potem: zdejmij kurtke i placz jakby ja obdzierali ze skory :)
no i obrobilam fotki, jesli chcecie to podeslijcie na priv wasze maile (chetnym udostepnie album na picassie :)
I dziekuje za sympatyczne spotkanie

Dzięki za spotkanie - wróciłam ledwie żywa - prawie upiekłam sie w samochodzie :-)
Na Dominice najwieksze wrażenie zrobił motylek - spotkałyśmy go idąc do samochodu ;-)

Ewa - świetne zdjęcia! dopiero na nich zobaczyłam, że w grupie dominującym kolorem był kolor czerwony :-D

dzięki za super spotkanie!! ja po ELę do szkoły poszłąm już w krótkim rękawie, i Gaję też tak ubrałam. Niestety Gaja ma tylko zimowe buty :/

Hej dawno mnie nie było bo mojej malutkiej roczek stuknął i jeszcze chrzciny mielismy wiec dzialo sie . Do tego pogoda przepiekna wiec cale dnie spedzamy na dworzu!! Kupiliśmy małej buciki - elefantenY i wkoncu sama pięknie chodzi po dwoorzu-chwila odpoczynku dla mojego kręgosłupa bo wczesniej za raczke a teraz ufffff:)

Zazdroszcze wam dzisiejszego spotkania - moze na nastepne uda mi sie wyrwac :) bo moje dziecko przepada za dziecmi - dzis 4 latke napastowała swoja osoba - na szczesie ze wzajemnoscia:):) no i Tobie Peperka Hiszpanii!!!

Ja odpuściłam,bo ledwo żyłam po nocy:dry: Pobudki co pół godziny,wrzaski,cyc i później znowu to samo. Na dłużej niż pół godziny padła dopiero po 7 i wstała o 11 to już nie widziałam sensu się zbierać. Jak bym dotarła to was już by nie było :dry: Muszę chyba zakupić spacerówkę,bo Majka się buntuje przeciwko leżeniu w gondoli ;-) Ta która mam niestety się nie rozkłada na płasko..

Patewka: super zdjęcia!
lolkak: jeszcze będą okazje. teraz ciepło to pewnie częściej się będziemy spotykać

moze ktoras mama mniejszego dziecka bedzie zainteresowana zabawkami

Jagoda, Patewka, Asia, Dziubasek, Iza: dajcie znac jak smakowal ten Cider, bo musze wyprodukowac raporty :)

reklama
peperka wlasnie sie chlodzi w lodowce i za moment zabieram sie za konsumpcje :)
. Jeszcze raz dzieki to byl mily upominek :)

lolkak -wiesz, poki nie zmienilam gondoli na spacerowa wersje wozeczka - pozwalałam Julci lezec na brzuszku z calkiem zsunietą buda, ona byla przesczesliwa i potrafila tak nawet 45 minut spacerowac. To bylo o tyle szokujace, ze wczesniej nawet na minute nie dawala sie polozyc na brzuszku. Nocnych przezyc nie zazdroszcze, ale wszystko z czasem sie uspokoi - zobaczysz :)

Do góry