reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
A wejście ile ? 17? dawno nie byłam ;-)
dziubasek08
Fanka BB :)
plac zabaw jest dokładnie tam gdzie napisała Jagoda, ostatnio wejście od Mostu Gdańskiego było zamknięte, tylko od Parku Praskiego jest otwarte. Nie wiem, może się to zmieniło, ale może nie warto ryzykować bo potem trzeba obejść całe zoo żeby iść do drugiego wejścia.
peperka
na stronie zoo jest info: Uwaga ! Wejście od strony Mostu Gdańskiego obecnie jest czynne tylko w soboty, niedziele i święta !
mi akurat te od parku pasuje
mi akurat te od parku pasuje
peperka
ja mam numer asi i jagody, ale chyba wystarczy postaram sie byc na 11
AsiaKC
Just mama
lolkak a skąd dokładnie dojechać musisz? Może nie będzie tak źle :-).
Ostatnio zauważyłam, że na Śródmieściu robią windę :-). Na jutrzejszy wyjazd raczej nie zdążą ale cieszę się, że wreszcie ktoś pomyślał i jak widać można :-).
Jeszcze jakby w Pruszkowie na to samo wpadli to byłoby super.
Dziewczyny a gdzie dokładnie się spotkamy?
AsiaKC ja chyba nie mam do Ciebie namiarów, a chyba będziemy obie najwcześniej, masz mój numer?
Ja jutro nie będę musiała się spieszyć, starszy siedzi od tygodnia u cioci a mąż jedzie na szkolenie i obiad tylko dla mnie i Ignaśka to sobie poradzimy :-).
No to sie spóźniłam z nrem, ale postaram sie po 10tej byc - zobaczymy jak mój bank bedzie rano działa. Dzieki za info o wejściu bo ja zawsze wchodzę z tej strony
Do zobaczenia!
peperka
o 10 obudze malego i postaram sie sprezac
dziubasek: nie dostalam smsa wiec wezme kule
dziubasek08
o 10 obudze malego i postaram sie sprezac
czuję się zdecydowanie lepiej! będę
reklama
Fajnie, ze sie spotykacie.. u nas goraco.. a po akcji "mala wpadla do wody" wczoraj w nocy byla akcja wyciaganie drzazgi ze stopy... do tego w nocy w sypialni jakie skomary sa ... ciezko mi je wieczorem namierzyc.. a rano mala jest pogryziona...
PATEWKA wczoraj w sklepie Imaginarium widzialam super rowerki.. tylko od 3r.z. najpierw jest biegowy, a potem dolacza sie pedaly,a model wyzej pedaly z lansuchem :-) 2w1 :-)
PATEWKA wczoraj w sklepie Imaginarium widzialam super rowerki.. tylko od 3r.z. najpierw jest biegowy, a potem dolacza sie pedaly,a model wyzej pedaly z lansuchem :-) 2w1 :-)
Ostatnia edycja: