reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Rzeczywiście sponsorem spotkania był kolor czerwony :-D

Ekstra fotki!!!

Peperka - ja to niezbyt prędko skonsumuję. Mojemu dam tylko niech wróci!

reklama
fajnie,że spotkanie wam się udało:) na następne to pewnie i ja się wpiszę, bo narazie mały wiele by nie pooglądał :)
zresztą dziś w domu go przytrzymałam, bo nosek zatkany ,zrobiłam dzień bez spaceru

Ola szkoda,że spacerek was ominął taka piękna pogoda była.

Peperka mam nadzieję,że w końcu dot :-D To już chyba 3 raz:dry: tym razem nawet miałam podwózkę pod samo Zoo,no ale Maja wybrała inaczej ;-)

Patewka dzięki za podpowiedź :-) Spróbuję jutro Majkę położyć na brzuch :-) Moje też nie lubi tej pozycji,ale może w wózku jej się spodoba. jak już mi strasznie marudziła to jeździła chwilę w foteliku samochodowym,ale przecież nie mogę jej trzymać cały dzień w tym.

Fotki są rewelacyjne, a czerwień rażąco dominuje na zdjęciach :)
Szkoda, że tylko autorki na nich nie widać.

*Lolkak* w foteliku wozić dziecko na spacerach to niezbyt dobry pomysł...chodzi o kręgosłup. Ja Olafa też na brzuchu woziłam w gondoli i fajnie oglądał sobie wtedy świat, a jak się zmęczył to zasypiał :) Zresztą ja jego przeniosłam do spacerówki dopiero w 8 miesiący jak sam zaczął siadać, za radą naszej rehabilitantki.

Peprka, opinia męża:
w smaku przypomina wino musujące, kolorem również. Za dużo w tym napoju konserwantów. Opakowanie fajne.

O! o tych konserwantach nie doczytalam.:zawstydzona/y: No nic i tak smakuje rewelacyjnie.
A co do moich fotek - Jagoda mi jakies zrobila, moze mi mailem podesle to doloze do albumu :-)

lolkak - faktycznie czas na spacerówkę.. albo na oswojenie chusty :-)

krąży teraz ten filmik, widziałyście to cudo? :-D
[video=youtube;_JmA2ClUvUY]http://www.youtube.com/watch?v=_JmA2ClUvUY&feature=player_embedded[/video]

Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy i mamusie:)
PROŚBA

Piszę pracę licencjacką skierowaną właśnie do młodych matek i w związku z tym mam gorącą prośbę o wypełnienie ankiety, która jest anonimowa i nie zabierze Paniom dużo czasu.
Z góry serdecznie dziękuję i bardzo proszę o kontakt osoby, które chciałyby wziąć udział w moich badaniach. Podaje swój adres e-mail: roza004@wp.pl po skontaktowaniu się odeśle ankiety na Państwa e-mail.
Bardzo dziękuje.

IzaBK filmik rewelacyjny :-) Z chustą czekam jeszcze,bo napisałaś,że przy asymetrii mam się wstrzymać.

dziubasek wiem,że fotelik to nie najlepszy pomysł,no ale tak wyła w tej gondoli,że na te pół godziny które mi do końca spaceru zostało siedziała w nim ;-)

reklama
hihihi, Gajka od wczoraj się cofnęla w mowie, chodzi i mówi "dadadadada? dadadadada?" :-D aż przestalam jej to puszczać, chociaż się domaga..

Do góry