reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Rzeczywiście sponsorem spotkania był kolor czerwony :-D

Ekstra fotki!!!

Peperka - ja to niezbyt prędko skonsumuję. Mojemu dam tylko niech wróci!

reklama
fajnie,że spotkanie wam się udało:) na następne to pewnie i ja się wpiszę, bo narazie mały wiele by nie pooglądał :)
zresztą dziś w domu go przytrzymałam, bo nosek zatkany ,zrobiłam dzień bez spaceru

Ola szkoda,że spacerek was ominął taka piękna pogoda była.

Peperka mam nadzieję,że w końcu dot :-D To już chyba 3 raz:dry: tym razem nawet miałam podwózkę pod samo Zoo,no ale Maja wybrała inaczej ;-)

Patewka dzięki za podpowiedź :-) Spróbuję jutro Majkę położyć na brzuch :-) Moje też nie lubi tej pozycji,ale może w wózku jej się spodoba. jak już mi strasznie marudziła to jeździła chwilę w foteliku samochodowym,ale przecież nie mogę jej trzymać cały dzień w tym.

Fotki są rewelacyjne, a czerwień rażąco dominuje na zdjęciach :)
Szkoda, że tylko autorki na nich nie widać.

*Lolkak* w foteliku wozić dziecko na spacerach to niezbyt dobry pomysł...chodzi o kręgosłup. Ja Olafa też na brzuchu woziłam w gondoli i fajnie oglądał sobie wtedy świat, a jak się zmęczył to zasypiał :) Zresztą ja jego przeniosłam do spacerówki dopiero w 8 miesiący jak sam zaczął siadać, za radą naszej rehabilitantki.

Peprka, opinia męża:
w smaku przypomina wino musujące, kolorem również. Za dużo w tym napoju konserwantów. Opakowanie fajne.

O! o tych konserwantach nie doczytalam.:zawstydzona/y: No nic i tak smakuje rewelacyjnie.
A co do moich fotek - Jagoda mi jakies zrobila, moze mi mailem podesle to doloze do albumu :-)

lolkak - faktycznie czas na spacerówkę.. albo na oswojenie chusty :-)

krąży teraz ten filmik, widziałyście to cudo? :-D
[video=youtube;_JmA2ClUvUY]http://www.youtube.com/watch?v=_JmA2ClUvUY&feature=player_embedded[/video]

Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy i mamusie:)
PROŚBA

Piszę pracę licencjacką skierowaną właśnie do młodych matek i w związku z tym mam gorącą prośbę o wypełnienie ankiety, która jest anonimowa i nie zabierze Paniom dużo czasu.
Z góry serdecznie dziękuję i bardzo proszę o kontakt osoby, które chciałyby wziąć udział w moich badaniach. Podaje swój adres e-mail: roza004@wp.pl po skontaktowaniu się odeśle ankiety na Państwa e-mail.
Bardzo dziękuje.

IzaBK filmik rewelacyjny :-) Z chustą czekam jeszcze,bo napisałaś,że przy asymetrii mam się wstrzymać.

dziubasek wiem,że fotelik to nie najlepszy pomysł,no ale tak wyła w tej gondoli,że na te pół godziny które mi do końca spaceru zostało siedziała w nim ;-)

reklama
hihihi, Gajka od wczoraj się cofnęla w mowie, chodzi i mówi "dadadadada? dadadadada?" :-D aż przestalam jej to puszczać, chociaż się domaga..

Do góry