reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Jagoda ja z Ożarowa,więc muszę dojechać podmiejskim 713 do Ciepłowni i stamtąd tramwajem. Jak oczywiście wsiądę do niego :dry:ewentualnie pociągiem,ale nie wyobrażam sobie jak wtacham wózek przez kładkę :dry: Autobusem gdzieś 40 minut plus dojście do przystanku i później gdzieś godzinę tym tramwajem. Żeby to moje dziecko spało to ok, a ona nawet tyle co do sklepu (15minut) to nie śpi;-)

Biedny hipcio :-(

reklama
Hej
przepraszam ze nie zagladalam
Do zoo na 10 i ja sie doczlapie - najwyzej bede lapala Jagode, bo jej telefon mam ;)
A chce byc wczesnie bo mozemy chodzic tak do 12:30 potem godzinka na powrot do domku i spanko. Zreszta zobacze jak wyjdzie :)

Ja też będę celowała na 10.30 jęsli dotrę bo od wczoraj coś dzieje się nie tak...
Wczoraj popłudniu poczułam się mega osłabiona, od rana gardło mnie bolało więc stwierdziłam, że przesilenie wiosenne/przeziębienie. Tak fatalnie się czułam, że wzięłam Olafa koło siebie i włączyłam mu bajki i modliłam się, żeby Filip się nie obudził...
Wzięłam paracetamol, napiłam się herbaty i wieczorem poczułam się troszkę lepiej. Noc od 3 nad ranem nie była przespana, Olaf znowu ząbkuje i to trzonowce więc nie mógł spać i Daniel wziął go do nas do łóżka. Tłukł się do 6 rano a o 7 obudził mnie Filip.
Rano fatalnie się czułam, ale stwierdziłam, że to przeziębienie + nieprzespana noc i takie są efekty, ale potem pojawila się biegunka, mega osłabienie i wymioty.... Nie wiem o co chodzi?! Daniel też kiepsko się czuje. Na szczęście rano mój tata przyjechał bo mieliśmy jechać z Filipem do lekarza i wziął Olafa na spacer, ja lekarza olałam i poszłam spać z Filipem...a;e nadal jakoś kiepsko mi :(

IzaBK dzięki ale ja nie potrafię przełożyć naszego nowego fotelika :-(. W tę gondolę do 13 kg już się Ignacy nie mieści i kupiliśmy nowy fotelik - maxi cosi mobi. Fajny jest tylko problem polega na tym, że ciężko się go przekłada i nie do wszystkich aut pasuje. U nas nie ma problemu, ale mąż z 15 minut go mocował i odmówił jakichkolwiek zmian jak już go zamocował.

Peperka prześlij mi na priv swój numer, jak wstanę rano i będzie tak jak dziś to napiszę Ci żebyś nie brała kuli, wtedy przyniesiesz mi ja we wtorek do mamaba.
To co mi dolega to chyba niestrawność...znacie jakieś lekarstwo oprócz kielicha z pieprzem? bo chodzę po ścianach normalnie-tak mi słabo...

reklama
Do góry