reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
witam dziewczyny,
dawno tutaj nie zaglądałam :-(
ale mam zamiar teraz być bardziej regularnie

pozdrawiam wszystkie

fajnie, że się spotkałyśmy :)

Na szczęście w drodze powrotnej Olaf mi nie zasnął w wózku, bo nie miałabym jak go przenieść z wózka do domu. Musiałam się solidnie naśpiewać i nagadać po drodze :)

Jagoda miałam Cię zapytać czy coś wiadomo na temat tego wyjazdu na Mazury w czerwcu?

Hej
mi Jula w metrze usnela i spi do teraz, tylko baaaaardzo marudzila najpierw: zaloz kurkte, potem: zdejmij kurtke i placz jakby ja obdzierali ze skory :)
no i obrobilam fotki, jesli chcecie to podeslijcie na priv wasze maile (chetnym udostepnie album na picassie :)
I dziekuje za sympatyczne spotkanie

Dzięki za spotkanie - wróciłam ledwie żywa - prawie upiekłam sie w samochodzie :-)
Na Dominice najwieksze wrażenie zrobił motylek - spotkałyśmy go idąc do samochodu ;-)

Ewa - świetne zdjęcia! dopiero na nich zobaczyłam, że w grupie dominującym kolorem był kolor czerwony :-D

dzięki za super spotkanie!! ja po ELę do szkoły poszłąm już w krótkim rękawie, i Gaję też tak ubrałam. Niestety Gaja ma tylko zimowe buty :/

Hej dawno mnie nie było bo mojej malutkiej roczek stuknął i jeszcze chrzciny mielismy wiec dzialo sie . Do tego pogoda przepiekna wiec cale dnie spedzamy na dworzu!! Kupiliśmy małej buciki - elefantenY i wkoncu sama pięknie chodzi po dwoorzu-chwila odpoczynku dla mojego kręgosłupa bo wczesniej za raczke a teraz ufffff:)

Zazdroszcze wam dzisiejszego spotkania - moze na nastepne uda mi sie wyrwac :) bo moje dziecko przepada za dziecmi - dzis 4 latke napastowała swoja osoba - na szczesie ze wzajemnoscia:):) no i Tobie Peperka Hiszpanii!!!

Ja odpuściłam,bo ledwo żyłam po nocy:dry: Pobudki co pół godziny,wrzaski,cyc i później znowu to samo. Na dłużej niż pół godziny padła dopiero po 7 i wstała o 11 to już nie widziałam sensu się zbierać. Jak bym dotarła to was już by nie było :dry: Muszę chyba zakupić spacerówkę,bo Majka się buntuje przeciwko leżeniu w gondoli ;-) Ta która mam niestety się nie rozkłada na płasko..

Patewka: super zdjęcia!
lolkak: jeszcze będą okazje. teraz ciepło to pewnie częściej się będziemy spotykać

moze ktoras mama mniejszego dziecka bedzie zainteresowana zabawkami

Jagoda, Patewka, Asia, Dziubasek, Iza: dajcie znac jak smakowal ten Cider, bo musze wyprodukowac raporty :)

reklama
peperka wlasnie sie chlodzi w lodowce i za moment zabieram sie za konsumpcje :)
. Jeszcze raz dzieki to byl mily upominek :)

lolkak -wiesz, poki nie zmienilam gondoli na spacerowa wersje wozeczka - pozwalałam Julci lezec na brzuszku z calkiem zsunietą buda, ona byla przesczesliwa i potrafila tak nawet 45 minut spacerowac. To bylo o tyle szokujace, ze wczesniej nawet na minute nie dawala sie polozyc na brzuszku. Nocnych przezyc nie zazdroszcze, ale wszystko z czasem sie uspokoi - zobaczysz :)

Do góry