Ja powiem szczerze,ze po tygodniu na Majorce jestem wymeczona... zamiast wypoczeta... mala ma takiego powera od rana do nocy.. ze ja juz wysiadam... mialam nadzieje, ze jak 4h wybiega sie po placu zabaw i na plazy, to pozniej uda sie ja wsadzic do wozka... nic z tego...ona chyba nigdy sie nie meczy :-) jak mi sie marzy zeby choc 30min dziennie pospala...
Do tego zaczepia wszystkich przechodniow macha im, wola czesc po angielsku i gada do nich, ale juz po polsku.. a oni nic nie rozumieją... ona sie wtedy denerwuje ...
IZA no, no widze, ze wyprzedaze chustowe poczynilas :-) super, ze oczko juz lepiej;;
ASIA sliczne kwiatki!!!!!!!!!!!!! STO LAT DLA DOMINIKI!!!!!!! ja to juz jej dawno nie widzialam!!
PEPERKA i jak udalo sie znalezc bilety do Malagii?? Brawo dla Oliwiera.. to w maju juz beda razem po placu zabaw ganiac :-)
DZIUBASEK nocek nie zazdroszcze, ale drzemki w ciagu dnia takkk :-)
Do tego zaczepia wszystkich przechodniow macha im, wola czesc po angielsku i gada do nich, ale juz po polsku.. a oni nic nie rozumieją... ona sie wtedy denerwuje ...
IZA no, no widze, ze wyprzedaze chustowe poczynilas :-) super, ze oczko juz lepiej;;
ASIA sliczne kwiatki!!!!!!!!!!!!! STO LAT DLA DOMINIKI!!!!!!! ja to juz jej dawno nie widzialam!!
PEPERKA i jak udalo sie znalezc bilety do Malagii?? Brawo dla Oliwiera.. to w maju juz beda razem po placu zabaw ganiac :-)
DZIUBASEK nocek nie zazdroszcze, ale drzemki w ciagu dnia takkk :-)