reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

IzaBK hahaha. A ten doradca chustowy to myślisz o założeniu firmy w tym kierunku? Szkoda, że tak się rozmijamy czasowo w spacerkach :-(.

Ja dziś rano 3,5 godziny po dworze spacerowałam. A o 14 znowu wyjdziemy po Krystiana.
Aż mi się nie chciało wracać do domu tak ślicznie na dworze :-).

reklama
przyznaje, pogoda super, szkoda ze zaraz znowu zimno. my spacerowalismy po lesie bielanskim, ale nie bylo widac zadnych oznak wiosny.

Mam wrazenie ze Oliwier spojrzal w kalendarz i stwierdzil ze czas sie nauczyc nowych rzeczy. Nie dosc ze calkiem niezle mu wychodzi chodzenie (poki co po kilka krokow, ale czesto tez staje bez trzymania), obiad je raczkami calkiem sam od 3 dni, to jeszcze dzis nauczyl sie pic przez slomke :)

Iza: chusta bardzo ladna :) ale ty i tak masz sporo sztuk z tego co pamietam :)

Ostatnia edycja:
peperka - wszystkie ozaki wiosnu skumulowały sie w ogródku Asi ;)
a po wyprzedaży chust zostało mi już tylko trzy!!! no i kółkowa i pouch, ale ich nie liczę...

jagoda - tak, w kierunku chustowo-dzieciowym działać zamierzam :)

Asia w tym ogródku masz nieprzyzwoicie wiosennie :))) Ślicznie!
Peperka brawo dla Oliwiera! Samodzielny synek Ci się robi! Wyspałaś się w końcu w weekand? A na basen gdzie jeździcie?
Jagoda skoro Ty tak dużo czasu na dworze spędzasz to kiedy masz czas na ogarnięcie mieszkania i na obiad...?
Iza to Twój stosik wyjątkowo mizerny teraz ;) A zdradzisz nam więcej szczegółów co do swoich planów? Ja już zaciskam kciuki za powodzenie!!!

Dziś do godz. 17 byłam sama z chłopcami. Spociłam się nieźle ze 3 razy :))) Ale i zdążyłam zdrzemnąć się godzinkę z nimi! To nocne wstawanie to jednak wykańczające jest...
Kiedy to zimno ma wrócić? ;(

Lada dzień ma wrócić - niestety.

Dziubasek - w ogródku dopiero dziś jest wiosennie - do wczoraj panowała w nim jesień, bo przed zimą nie miałam czasu ani siły posprzątać liści i innych śmieci. Ale dziś wiosenne porządki odwaliłam i nawet kilka okien umyłam żeby można było patrzeć bez przeszkód ;-)

reklama
Do góry