reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
ha! no tak! :) o ogródku ciepło myślę, gdy wychodzę na spacery na nóżkach - Gaja leci na trawnik, a ja utrwalam jej wyrażenie "psia kupa, uwaga" :(

DOMINISIA!!! stooo lat stooo lat od e-cioci!!! :-D

Dzięki :-D
Nasz ogródek malusi i kwiatki teraz w trawie wyłążą więc niechętnie wpuszczam chłopców. A wyrażenie i ja trenuję bezustannie na spacerach od jakiegoś czasu :baffled:

Asiu chyba widzialam Cię wczoraj przez okno:) jak szłąś ze swoją słodką z gromadką . a my akurat wtedy wróciliśmy ze spacerku.
buziaki dla Dominisi urodzinowe:)

szkoda że się minęłyśmy - rozglądałam się za Tobą :)

Nie jestem pewna czy nie widziałam naszej nowej żoliborskiej mamy ale to tylko takie moje podejrzenia ;-)

a ja nawet z M włóczyłam się po parku wiec w podobny czasie musiałyśmy być,a Ty pawnie na placu zabaw:) a tam tłoczno było

Chwal sie IZA :D! Swoją drogą szybka jesteś ;-)

Ola - nie byłam na placu - PAweł anty bierze i wolałąbym żeby niczego nie łapał teraz. Włóczyliśmy sie to tu to tam z wózkiem i hulajnogą :)

reklama
hihihi
113_ellevillcom_forest_ny_1.jpg

Do góry