reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Fajnie z tym spotakniem :-D.

Mam dla was dziewczyny kawał na wtorkową niepogode:

Jak kobiety chodzą ubrane:
1. Dobrze ubrane
2. Dobrze, że ubrane :-p

No to lece prasowac, pa

reklama
Fajnie z tym spotakniem :-D.

Mam dla was dziewczyny kawał na wtorkową niepogode:

Jak kobiety chodzą ubrane:
1. Dobrze ubrane
2. Dobrze, że ubrane :-p

No to lece prasowac, pa

dobreeeeeeeeeee
to może umówimy się na spotkanko
tylko jak pogoda się poprawi, żeby można było pospacerować z maluszkami.może nawet być warszawa np.łazienki lub park moczydło

Jak bedzie pogoda to ja głosuję dalej za zoo. nie widzialam jeszcze rekinarium - kurcze a dużo tak praktyk robilam w zoo i tesknie juz strasznie :)ale gdzie ta cholerna pogoda !!!

uzywa ktoras z was spacerowki maclarena? bo sie zastanawiam nad zakupem, bo wstepnie mi bedzie we wrzesniu na tydzien potrzebna - maly bedzie mial po roku, a potem to pewnie dopiero na wiosne. znajomy ze stanow bedzie mogl mi przywiezc, wiec i cena troche nizsza bedzie.
tylko nie wiem ktory model dobry, a na watku o wozkach nic za bardzo nie moge znalezc. nad quest'em sie zastanawiam lub triumph'em. techno troche za drogie.

Ja używałam przy starszej córze przy młodszej będę. Jestem niesamowicie zadowolona z niej. Lekka, wytrzymałam, wygodna, można rozłożyć oparcie niemalże na płasko, duży daszek, dobrze się prowadzi. Moim zdaniem to jedna z najlepszych spacerówek na rynku

Jak bedzie pogoda to ja głosuję dalej za zoo. nie widzialam jeszcze rekinarium - kurcze a dużo tak praktyk robilam w zoo i tesknie juz strasznie :)ale gdzie ta cholerna pogoda !!!

O ile pamietam do rekinarium nie wolno z wozeczkiem wjezdzac :-(
a pogoda coraz lepsza - dzisiaj kolo mnie nie padalo, no tylko mzawka ale taka jakby jej wcale nie bylo.
Trzymajcie jutro za moją Misię kciuki - pisze test predyspozycji jezykowych do gimnazjum:tak:

reklama
hm ten techno to troche drogi jak na moj gust, ponad 300$ kosztuje, a quest za 220$ mozna wziac. musze sie jeszcze zorientowac :) tylko czy pol roczne dziecko przez tydzien w nie do konca rozkladanym wozku nie zrobi sobie krzywdy?

Maria28: jak sie urodzil mial 3600 i 54 cm, w wieku 2 tyg 4210, 6 tyg 6080, 8,5 tyg - 6580. Leci na 97 centylu :)

Ostatnia edycja:
Do góry