sawi
szczęśliwa żona i mama
no kochana tylko pozazdrościć takiego życia,ja tam się złosze na moją koleżankę z gg że nie chce do mnie przyjechać w odwiedzinki bo taka leniuszka jestale teraz nie mam czasu się wciekać i stresować.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no kochana tylko pozazdrościć takiego życia,ja tam się złosze na moją koleżankę z gg że nie chce do mnie przyjechać w odwiedzinki bo taka leniuszka jestale teraz nie mam czasu się wciekać i stresować.
Nie umiem wiązać na plecach :-(
No Sawi to pewnie ze mną na kanapie poległa
zazdroszcze Wam że tak blisko siebie mieszkacie i że możecie zawsze się spotkać. ja taka siedze w ty domu samotna,nikogo w mieście nie znam bo mieszkam zaledwie 3 lata,a do wawy mimo wszystko mam 40km,jakby dworce warszawskie były przystosowane do mam z wózkami to chętnie bym przesiadywała w warszawie bo samochodem to cięzko się po stolicy poruszaćIza - Czekam na zmianę pogody i wtedy może się w tym zoo spotkamy to liczę na twoją pomoc bardzo .
oooooo proszę sąsiadka bliska,Maria przyjeżdżaj do Pruszkowa i przy okazji podskoczysz do mnie,naprawdę polecam pruszkowski park,jest prześliczny,nie to co w grodzisku bleeeeee.dzień dobry o szarym poranku!!
maria - zawsze możesz też mnie odwiedzić w Pruszkowie zrobimy sobie spotkanie chustowe ;-)
no właśnie - jest nas tu kilka chustujących - co Wy na to?
sawi - dworce nie sa przystowsowane ani do wózków, ani nawet do podróżnych z bagażami, ale za to są świetnie przystosowane do mam w chustach.
Zobacz załącznik 246767