reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
No Sawi to pewnie ze mną na kanapie poległa :)

chyba niebawem sie wybiore do Ciebie na tą kanape bo doczekać się nie mogę.

ale teraz juz na temat,ja nosze Emilkę w nosidle BB i nie mamy zastrzeżeń
i co do obowiązków domowych to u Nas nie ma problemu z odłożeniem,zazwyczaj robie obiadek wtedy gdy Emi śpi nawet jak nie śpi to potrafi się soba zająć,oczywiście nie na 1-2 godzinki ale na 30-40min, dobre i to
wtedy jak nudzi się jej mata to kładę do łóżeczka i włączam karuzele,i kolejne 20 min,mogę coś porobic i najczęściej to klikanie z Marią

Sawi - :-)

Iza - raz próbowałam ale wydaje mi się że ta moja chusta za twarda jest bo wszystko mi powypadało, nic dociągnąć nie mogłam! Czekam na zmianę pogody i wtedy może się w tym zoo spotkamy to liczę na twoją pomoc bardzo :) chociaż mieszkam obok klubu kangura :zawstydzona/y: aż wstyd się przyznać - a tam nie dotarlam jeszcze, jakoś boję się z tym moim płaczliwym Bartkeim tam się przejść.

Iza - Czekam na zmianę pogody i wtedy może się w tym zoo spotkamy to liczę na twoją pomoc bardzo :) .
zazdroszcze Wam że tak blisko siebie mieszkacie i że możecie zawsze się spotkać. ja taka siedze w ty domu samotna,nikogo w mieście nie znam bo mieszkam zaledwie 3 lata,a do wawy mimo wszystko mam 40km,jakby dworce warszawskie były przystosowane do mam z wózkami to chętnie bym przesiadywała w warszawie bo samochodem to cięzko się po stolicy poruszać

dzień dobry o szarym poranku!!

maria - zawsze możesz też mnie odwiedzić w Pruszkowie :-D zrobimy sobie spotkanie chustowe ;-)
no właśnie - jest nas tu kilka chustujących - co Wy na to?
sawi - dworce nie sa przystowsowane ani do wózków, ani nawet do podróżnych z bagażami, ale za to są świetnie przystosowane do mam w chustach. :-D

jagoda - to jak spotykamy się? nie miałam planów na dziś, ale się pojawiły - ja ok 12 z syniem jade na zakupy, pasowałoby mi spotkać się tak ok, 10.. co Ty na to? :-)

malina - co słychać?

Jestem w raju!.jpg

IzaBK jednak będę z chłopakami sama, zaraz się dowiem czy na pewno jest przykaz nieprzyprowadzania przedszkolaków bo u mnie jest woda, choć może trochę mniejsze ciśnienie ma.

10 godzina mi pasuje, nie mam planów jak na razie.
Idziemy na pod parasolowy spacer czy robimy spotkanie wewnątrz lokalowe?

Ostatnia edycja:
u mnei w ogóle przedszkole ie zgłąszało nic. ELę odwiozłam i w grupie był komplet dzieci.. zaprowadziłąś Krystiana?
ja jestem za opcją pod dachem :-) może tym, razem u mnie, zamotasz się w co innego ;-) do jutra mam chustę kółkową, to sobie spróbujesz...

reklama
dzień dobry o szarym poranku!!

maria - zawsze możesz też mnie odwiedzić w Pruszkowie :-D zrobimy sobie spotkanie chustowe ;-)
no właśnie - jest nas tu kilka chustujących - co Wy na to?
sawi - dworce nie sa przystowsowane ani do wózków, ani nawet do podróżnych z bagażami, ale za to są świetnie przystosowane do mam w chustach. :-D

Zobacz załącznik 246767
oooooo proszę sąsiadka bliska,Maria przyjeżdżaj do Pruszkowa i przy okazji podskoczysz do mnie,naprawdę polecam pruszkowski park,jest prześliczny,nie to co w grodzisku bleeeeee.
tak wiem że w chuście można pociągami śmigać,tylko że ja jak się wybieram na dłuższą podróż to musze zabrać z sobą mnóstwo akcesorii (pieluchy,chusteczki,2 butle bo emi nie je z piersi tylko modyfikowane do tego musze zabrac mleko i herbatke) a nie mam pojęcia jak sie zabrać z tym wszystkim.
ja mogę się spotkać z mamusiami chustowymi,tylko ja nie w chuście ale w nosidle.

Do góry