reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
IzaBK to by naprawdę była akcja, już wyobrażam sobie reakcję naszych przedszkolaków, hihihihi.

Wiesz przypomniało mi się, że zapomniałam Ci powiedzieć, że ja do rosołu oprócz soli, ziarenek pieprzu i listka laurowego daję jeszcze kilka suszonych grzybów (dosłownie 3-4 na gar) i czasami lubczyk.
Polepsza to smak rosołu :-).

Moi starsi chłopcy poszli na rower, jednak nie odwołali wyjazdu i od jutra rano jestem słomiana z dwójką dzieci.
Kto mnie adoptuje ;-).

Próbuję stworzyć podróbkę petitków lubisiów, jak uda mi się uruchomić aparat to wam pokażę drugie podejście (pierwsze było kilka dni temu bez wypełnienia i zdążyło zniknąć zanim zdążyłam cyknąć fotkę).

Ostatnia edycja:
Jednak pojechalam do gina po skierowanie + plus mam zrobic kilka badan, bo za bardzo chudne po ciazy, a przytyc nie moge....a tak bym chciala!!! Moj tata mnie zawiozl do lekarza i czekal z Lena na mnie na dworze . Bylam w szpitalu,zeby zapisac sie na planowe przyjecie, ale duzo ciezarnych bylo, wiec dlugo czekania.. Pojade jutro sama bez Leny, pod warunkiem,ze przeziebienie na to pozwoli.

Przyszly do mnie nowe pieluszki wielorazowe , juz sie nie moge doczekac jak zaloze na pupcie Lenki. I kupilam jej majteczki-plywaczki, zamiast pieluch jednorazowych na basen.

PEPERKA odpalilam ta stronke co link podalas... zatkalo mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla mnie to kobieta ma naprawde zaurzenia psychiczne robiac takie foty!!!Zwlaszcza z ta dwojka dzieci!!

najlepiej chuste kupic na allegro, lub w internetowym sklepie z chustami :-) ile chcesz wydac?

ile chce wydać ? tyle ile trzeba, aby mieć dobrej jakości chustę z dobrego źródła. chcę aby moje dziecko było bezpieczne... no i przydała by się instrukcja "montowania" ;-)

peperka ten link jest masakryczny... to chore na maxa...

IzaBK kupuje suszony w sklepie na półce z przyprawami :-).
Oczywiście można też zasadzić w ogródku i mieć świeży ale do tego trzeba mieć ogródek :-).
Ja się świeżym czasami raczę u rodziny ale w domu mam suszony.

peperka - to jest okropne!!! ten link, jak mozna coś takiego do netu dać!!! kurde!!! ja nie mogę w ogóle tego przeboleć- te biedne dzieci!!! nie wierzę że to na serio!
Iza - mój Bartek ma podobny strasznie śmiech :)

Czesc

Dziewczyny, a gdzie MALINA sie podziewa??????????

Przyszly do mnie kolejne pieluchy wielorazowe i plywaczki.. zaraz bede testowac :-) Choc plywaczki 7-9kg wisza w pasie na mojej malej!! Ja ja palcami obejmuje w pasie!!! :-)

Iza: slodka twoja Gaja jest :)

stopi: do szpitala? na inflancka? to tak tylko na badania czy co?

PEPERKA
tylko nie na Inflancka!!!! :-) Do Bielanskiego sie zapisuje na biopsje. Wczesniej biopsje mialam w IMiDZ. P..s ja nadal podziebiona ,wiec na spacerek dziadek idzie z mala...

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry