reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

byla moze ktora z was ostatnio w h&m czy c&a czy czymkolwiek innym i widziala moze jakies bardziej eleganckie ubranie dla chlopca, ale raczejw ciemym kolorze? w piatek mam pogrzeb i nie mam w co malca ubrac :/

reklama
AsiaKC - no właśnie prognozy są byle jakie niestety :-( w piątek ma być cieplej...

peperka - Przykra sprawa, współczuję. Niestety nie widziałam. Ale takie ciemne ubranko stosunkowo łatwo powinno być znaleźć w szmateksie, jak sądzę.

PEPERKA przykro mi bardzo :-( Msle jednak,ze nie musisz jakosc szczegolnie dziecka na ciemno ubierac... Ja mam takie wdzianko chlopiece- granatowe spodnie + niebieska kurteczka z granatowym kolniezem tylko na 6msc....moze troche by bylo za duze ... ale mozesz zobaczyc moze bedzie ok

hmm no na 6 to moze byc za duze ;) ostatecznietez cos moze znajde tylko wlasnie same duze mam.
rano wracam do wawy i po poludniu bede miala mozliwosc podskoczyc do arkadii to moze cos znajde, a nastepnego dnia zaraz spowrotem bedziemy jechac.
szkoda ze maly nie zobaczyl prababci :/ dobrze ze chociaz doczekala sie pierwszego prawnuka

Hej

My mamy Nissana Almero Tino to jest taki minivan i niestety jak spakujemy bagaże to się już spacerówka nie mieści :-(. No może jakbym mocno składaną kupiła.
Z jednym dzieckiem to się z łóżeczkiem turystycznym, bagażami, spacerówką i jeszcze krzesełkiem do karmienia nawet do opla vectry mieściliśmy :-).

Ja prawdę mówiąc do spania mam łóżeczko turystyczne a do karmienia krzesełko, więc wózek i tak tylko na spacery, które mogę w chuście odbywać. Pogoda taka, że problemów z przegrzewaniem już nie ma.

Hej

My mamy Nissana Almero Tino to jest taki minivan i niestety jak spakujemy bagaże to się już spacerówka nie mieści :-(. No może jakbym mocno składaną kupiła.
Z jednym dzieckiem to się z łóżeczkiem turystycznym, bagażami, spacerówką i jeszcze krzesełkiem do karmienia nawet do opla vectry mieściliśmy :-).

Ja prawdę mówiąc do spania mam łóżeczko turystyczne a do karmienia krzesełko, więc wózek i tak tylko na spacery, które mogę w chuście odbywać. Pogoda taka, że problemów z przegrzewaniem już nie ma.

Jagoda to ja nie wiem jak Wy do mini vana sie nie miescicie z bagazami i wozkiem..... :-) :-) :-)

PEPERKA jeszcze raz wyrazy wspolczucia.

Hej

tak, to kwestia duzej spacerowy musi byc. my w zimie (zimowe bagaze, buty narciarskoe itp) spakowalismy sie w 5 osób i z wózkiem do.. corolli :-)

a drzemki w wozku mialam na mysli na swiezym powietrzu ;-)

Asia - pada :-(

Brzydko i pada - chyba nikt do zoo nie idzie?

peperka - wyrazy wspolczucia. A swoja droga, wcale nie musisz dziecka na czarno ubierac, wystarczy czarna atłasowa wstązka przyczepiona do ubranka:tak:. Kazdy powinien zrozumiec.

W kwestii wyjazdowej - bagażnik na dach jest jak najbardziej ok. No .. może nieco wiecej sie spala paliwa, ale zawsze mozna w niego pare rzeczy dopchac. Twierdze ze reszta jest kwestia odowiedniego upakowania. Troche jak z puzzlami - dobrze złożysz wiecej wejdzie:-D

reklama
Do góry