reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

no to ja też nie wiem jak Jagoda się nie pakujesz. Musicie mieć naprawdę spory wózek po złożeniu.

Dziś pogoda taka że tylko na szybko Pawełka do przedszkola odprowadziliśmy i tyle. no ja jeszcze skosiłam trawę i mega chwasty w ogródku (jednym na razie) bo jeszcze moement i by do okien dorosły. Został drugi ogródek do skoszenia i żywopłoty do przycięcia. i planuję jakieś kwiatki kupić na bazarku i posadzić... moze dziś może jutro.

Dominika dziś od rana płacze i jęczy. Spała w sumie może 30 min i jak już miałam nadzieję że pośpi dłużej to ją brat w pokoiku "odwiedził" i (cytuję): płacze mamusiu!!!

reklama
Ja sie wlasnie pakuje i w droge na Mazury.. pogoda srednia....... teraz jedzemy z Loskiem, a wracam sama z Lena, nowym samochodem...zobaczymy ak to bedzie same w trasie z Mazur..oby korkow nie bylo w niedziele.... i zeby Lena mi nie marudzila w foteliku....

Milego weekendu babeczki :-)

Dziewczyny ja mam do was prośbę, chcę oddać moderowanie Warszawy i okolic oraz wątku zamkniętego, nie wyrabiam się z czasem, chciałabym, żebyście między sobą kogoś wybrały a ja przekażę wszystko tej osobie i napiszę do admin.

Stopi to zależy jak się ma składaną spacerówkę, bardzo lubię swoją peg perego Atlantico, sprawdziła mi się przy pierwszym synku i nadal jest ok. Ale nie składa się jak parasolka (za to naprawdę jestem w stanie ją złożyć jedną ręką z dzieckiem na rękach, bardzo mi się przydawało jak poprzednio musiałam ją w piwnicy zostawiać).

U nas pada dziś.

Zastanawiam się nad mocniej składanym wózkiem, ale szczerze mówiąc morze to mi się głównie z piachem kojarzy, to nie wiem czy mi się mały wózek przyda.

Ostatnia edycja:
To chyba zależy Jagoda jak lubicie czas spędzać. Jesli całe dnie na plaży - to lepiej bez wózka, bo po co go jeszcze ciągać ze sobą, ale jeśli planujecie też małe wycieczki po okolicy to wózek może się przydać.

stopi to udanego weekandu na Mazurach?
Iza a do której Corolli się zmieściliście z tym wszystkim w pięć osób :)? A i jeśli chodzi o moderowanie to Ty tu najwięcej czasu spędzasz :)))
Jagoda właśnie jak spędzacie czas nad morzem?

My na Hel wyjeżdzamy w następną niedzielę na tydzień, mam nadzieję, że pogoda dopisze! Wózek i chustę zabieramy :)

My wczoraj rano pojechaliśmy do Częstochowy, taka brzydka pogoda była w Wawie!, Daniel w celach zawodowych a my mu towarzyszyliśmy :))) Po spotkaniu pojechaliśmy z Olafem na Jasną Górę, pięknie było! Mało ludzi. Wrócilismy późnym wieczorem, mój synek bardzi dzielnie zniósł podróż, większość spał i myślałam, że da nam popalić po powrocie i rano, a on chyba taki wykończonony był że po powrocie padł i spał do 8 rano (z przerwami na karmienie nocne) :) I ja sie wyspałam :)))

Olaf pełza do tyłu :))))

Baśka pełza na bok:) a do tego nauczyła się siadać w bujaku, i nawet przypiętej nie można zostawić samej, bo boję się ze poleci na twarz:) do tego codziennie jak w zegarku wstaje rano o 6!!! jestem niewyspana, bo to dla mnie jakaś kosmiczna godzina... dobrze że chociaż chodzi spać o 21...

jojka u nas też był taki moment, że Olaf wstawał o 5-6 i był gotowy do zabawy :)))) Teraz na szczęście zazwyczaj wstaje ok. 7 to ja już bardziej przytomna jestem o tej porze :)

JAk coś to ja właśnie się szykuję na spacer do ZOO :) Idziemy podgladać młode jaguary, ostatnio je wypuścili na wybieg, słodkie są!

moja mała przez pierwsze 3 miesiące to wstawała o 10- i ta godzina bardzo mi odpowiadała:) teraz się coś jej poprzestawiało...

jojka u nas też był taki moment, że Olaf wstawał o 5-6 i był gotowy do zabawy :)))) Teraz na szczęście zazwyczaj wstaje ok. 7 to ja już bardziej przytomna jestem o tej porze :)

JAk coś to ja właśnie się szykuję na spacer do ZOO :) Idziemy podgladać młode jaguary, ostatnio je wypuścili na wybieg, słodkie są!

Witam z Mragowa. pogoda dzis byla super, dopeior wieczorkiem padalo...

Oczywiscie znow mielismy problem z montowaniem fotelika w samochodzie... za krotkie pasy , potem klamra od pasa nie chciala sie wpiac, bo cos uszkodzone.. masakra... W koncu udalo sie.. Poporstu chyba krotkie pasy to wada wiekszosci busow ...

DZIUBASEK ale mieliscie fajny wypadzik do Czestochowy :_) super!! I na Hel rewelacja!!!! Moze na windsurfing jeszcze?? To juz wogole pozazdroscic :-)
My nad morzem duzo spacerowalysmy z Lena po 20km promenadzie, a w przerwach na plazy siedzialysmy. Mysle,ze duzo zalezy od terenu po jakim mozna spacerowac z wozkiem...

JOJKA wiem o czym mowisz!!! Moja spala kiedys do 10-11tej... ja uwielbiam tez tak dlugo spac.. a teraz wstaje 7-9.... dobrze,ze nie 6 rano!! ufff

JAGODA pewnie,ze wszystko zalezy od rozmiarow i tego jak sie skada spacerowka. My akurat mamy duza spacerowke w stylu retro.. Mozna ja dosc szybko rozlozyc i wpakowac do torby podroznej, ale do samochodu wkladam caly stelaz,bez skaldania- tylko raczke skladam. Mysle,ze tak jak piszesz to kwestia dwojki dzieci.....Pewnie przy dwojce bede miec taki sam problem z pakowaniem bagazy :-)

reklama
Iza a do której Corolli się zmieściliście z tym wszystkim w pięć osób :)? A i jeśli chodzi o moderowanie to Ty tu najwięcej czasu spędzasz :)))
....
Olaf pełza do tyłu :))))
w corolli sedan 2009 :-) i to z gondolą !!!
moderować mogę, rzeczywiście ja tu ciągle siedzę.... :/ dzięki za zgłoszenie mojej kandydatury ;-)
za pełzanie - gratulacje :-)
Baśka pełza na bok:)
też nieźle ;-)
Witam z Mragowa. pogoda dzis byla super, dopeior wieczorkiem padalo...

....

. Mysle,ze tak jak piszesz to kwestia dwojki dzieci.....Pewnie przy dwojce bede miec taki sam problem z pakowaniem bagazy :-)

pozdrów Mrongovię, będę tam za 3 tygodnie :-)
kochana, z dwójką (Ela miała roczek) to ja nad morze jechałam toyotą YARIS, hhihi :-)

Ostatnia edycja:
Do góry