reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Smutno z powodu katastrofy ale i smutno się czyta o waszych chorobach.
Zyczymy z Julą aby wszystko zaczelo isc ku lepszemu i zdrowko wracało :tak:
Iza - Twoja Ela musi byc szalenie delikatna dziewczynka, Miska w takiej sytuacji zrobilaby mi mała awanture ze spac jej nie daje ;-) potem by oczywiscie przepraszala ale awanturka jest na bank :-p

reklama
hej dziewczy, chyba z tydzień mnie tu nie było! stęskniłam się :)
Widzę, że choróbska Was dopadły :( Jagoda Iza powodzenia w walce!!! Stopi może rzeczywiście wybierz się do innego specjalisty na konsultacje... Współczuję Wam!
Malina chyba nasze dzieci w tym samym czasie zaczęły tą główkę podnosić, bo ja tez muszę się Wam pochwalić tą umiejętnością :))) Też nie przekręcamy się jeszcze na brzuszek, no ale ćwiczymyi mamy jeszcze czas! Więc się nie nakręcam :)

Co do ZOO to ja się piszę na następny tydzień :))) Mam najbliżej :) Środa Wam pasuje?

Iza masz bardzo kulturalną córcię :))) skoro tak miło zwróciła się do Was w środku nocy :)))

witaj kiragold :)

My przedwczoraj na II dawce szczepień byliśmy, Olaf je średnio zniósł. Wkłucie ok, ale wieczorem gorączka, zbijałam czopkami i na drugi dzień też wieczorem gorączkował - biedak, już się zaczynałam martwić. NA szczęście dziś uśmiechnięty jest od rana więc chyba wszystko w porządku!

Co do tragedii, jaka miała miejsce w sobotę, to ja do tej pory nie wierzę :( Byliśmy w niedzielę na Krakowskim Przedmieściu i czułam się jak na jakimś filmie! Dziś też się wybieramy we trójkę...
Do tego w sobotę mamy wesele :( Nie wiem jak to będzie...Wyjeżdżamy już w piątek, bo wesele w Radomiu, nie chce mi się w ogóle iść! Olaf ma zostać z teściową, kiepsko to widzę :)

Cześć
Współczuję Wam chorób. Przedwiośnie takie przemieszane pogodowo że nietrudno coś złapac :-(

Ja podczytuję ale niewiele mam czasu na pisanie. A czytam jak karmię z reguły to też ciężko mi jedną ręką odpisać jakoś obszerniej.

U nas kolki i kryzys przedszkolny Łukasza na tapecie. Poza tym mąż już w drodze do pracy. :-(

Ja na zoo się pisze - środa? Bardzo dobry dzień :-) Może w komplecie sobie przyjedziemy? Znaczy ja z dziecmi :tak:
Czy jeżdżą tramwaje mostem Gdańskim? to byśmy auta nie brali...

Witajcie,

Pochłonięta urządzaniem mieszkanka nie mam już na nic ani siły ani czasu ... co prawda już prawie wszystko gotowe więc może będzie luźniej i będę mogła częściej do Was zaglądać ... tyle ciekwych rzeczy piszecie !!!

Moja królewna dokazuje w brzuszku a ja nie mogę się napatrzeć ruchom brzucha ... tak słodko faluje ... ;)

Gdyby nie zgaga i kręgosłup to byłaby pełnia szczęścia ;)

kpi - zazdroooszcze :) aż sobie filmiki obejrzałam z włąsnym ruszającym się brzuszkiem :) bardzo osobliwe teraz mi się to wydaje ;)
Gaja jak nigdy spała dziś dwie godziny, aż zdążyłam umyć wszystkie podłogi!! i obudziła się bez gorączki :D katar jest, ale i tak natychmiast poleciałam na spacer wypróbowac nową chustę ;) i sprawdzić, czy wiosna przyszła całkiem, no i... przyyyszłąaaa :D oto dowód na który czekałam :Zobacz załącznik 236195

Drogie mamy i przyszłe mamy z Warszawy i okolic,
Porozmawiajmy o zdrowym odżywianiu!
Serdecznie zapraszam na spotkanie – dyskusję panelową - poświęcone zdrowemu odżywianiu w ciąży oraz wartościowej diecie dla dziecka i rodziny. Poruszymy głównie temat zdrowych tłuszczów i zdrowych produktów nabiałowych w codziennej diecie. Spotkanie z dietetykiem będzie też okazją do indywidualnych konsultacji.
Spotkanie odbędzie się w ostatnim tygodniu kwietnia w Warszawie (centrum) w godzinach popołudniowych. Udział w spotkaniu jest całkowicie bezpłatny a ilość miejsc ograniczona.
Na wszystkie uczestniczki spotkania czekają atrakcyjne i pyszne zestawy produktów do degustacji i przetestowania przez całą rodzinę.
Zainteresowane osoby proszę o wysłanie do mnie maila na adres:
alisowska@swiezabazylia.pl
wraz z podaniem następujących danych:
1. Wiek
2. Forum, na którym aktywnie Pani dyskutuje
3. Nick na w.w. forum
Skontaktuję się z wybranymi osobami i prześlę szczegóły dotyczące spotkania.
Zapraszamy z pociechami, którym zapewnimy opiekę i super zabawę!
Zapraszam serdecznie,
Aleksandra Lisowska

reklama
Do góry