reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
uaktywniły się wątki dzielnicowe, a ten nasz ogólny cichutki taki ;)
my sobie chorujemy na gorączkę :/ i jeszzce diety nei rozszerzamy. 1 maja będzie wielki dzień i Gaja spróbuje jabłuszko :) moje starsze dzieci już się nie mogą doczekać, sami chętni do karmienia dzidzi u mnie w domu ;))

ja też chcę do ZOO... ciekawe jaka będzie pogoda w przyszłym tygodniu..

przylaczam sie do mam z warszawy i okolic:) jesli mozna rzecz jasna..buszuje troche na listopadowkach 2009 ale poszerzyc znajomosci nie zaszkodzi:) nazywam sie asia, mieszkam w piasecznie i od 3 grudnia przytulam mocno Ignasia:)

IzaBK my też zaczęliśmy rozszerzać dopiero po skończeniu 6 miesięcy.

kiragold o widzę, że drugi Ignacy na wątku :-).

Jednak te leki za słabe, Ignaś ma zapalenie oskrzeli :-( - znowu. Antybiotyk i kupiłam dziś nebulizator i zaczęliśmy inhalacje.
Żeby tylko leki chciał brać, bo się buntuje a jak będzie się buntował to mamy skierowanie do szpitala :-( :-(.

Dzięki Patewka i Czechow:)
Hej Kiragold:) Jest też wątek piaseczyński.. Pisałam Ci o tym na Listopadówkach, ale widocznie nie doczytałaś.
Jagoda, Jeremi też przez chwilę miał być Ignacym:tak:
Wycieczka do ZOO bardzo kusząca.. Ale powiem Wam, ze w tym tygodniu jestem rozdeptana okrutnie z powodu sobotniej katastrofy:-( I nie chce mi się nawet nic planować..
A gdzie się Dziubasek podziała??

Dzięki Patewka i Czechow:)
Hej Kiragold:) Jest też wątek piaseczyński.. Pisałam Ci o tym na Listopadówkach, ale widocznie nie doczytałaś.
Jagoda, Jeremi też przez chwilę miał być Ignacym:tak:
Wycieczka do ZOO bardzo kusząca.. Ale powiem Wam, ze w tym tygodniu jestem rozdeptana okrutnie z powodu sobotniej katastrofy:-( I nie chce mi się nawet nic planować..
A gdzie się Dziubasek podziała??

malina ale chyba mnie nie wyrzucasz?;) jagoda zdrowka dla ignasia!

uh, ja mam za soba ciezka noc z wieloma pobudkami :( lejacy katar i goraczka zrobły swoje :(
ok godz 3, w łazience walcze z fridą, i słysze cichutkie pukanie. otwieram drzwi, a tam Ela z metnym wzrokiem: " przepraszam ze przeszkadzam, ale czy mozecie ciszej sie zachowywac, bo ja tu spie przeciez!" :D

reklama
czesc

Ja na chwile, bo humor sredni. malej zamiast wyniki hormonow poprawiac sie to pogarszaja sie :-( A dostaje coraz wieksze dawki lekow.Nie rozumiem tego!!! Nic jzu nie rozumiem jesli chodzi o ta niedoczynnosc tarczycy.
Nie wiem czy jesczze nie skonsultowac tych wynikow zinnym endokrynologiem.. Choc ta nasza madrze gada i widac,ze nie chce malej nafaszerowac hormonami...

Do góry