reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
uaktywniły się wątki dzielnicowe, a ten nasz ogólny cichutki taki ;)
my sobie chorujemy na gorączkę :/ i jeszzce diety nei rozszerzamy. 1 maja będzie wielki dzień i Gaja spróbuje jabłuszko :) moje starsze dzieci już się nie mogą doczekać, sami chętni do karmienia dzidzi u mnie w domu ;))

ja też chcę do ZOO... ciekawe jaka będzie pogoda w przyszłym tygodniu..

przylaczam sie do mam z warszawy i okolic:) jesli mozna rzecz jasna..buszuje troche na listopadowkach 2009 ale poszerzyc znajomosci nie zaszkodzi:) nazywam sie asia, mieszkam w piasecznie i od 3 grudnia przytulam mocno Ignasia:)

IzaBK my też zaczęliśmy rozszerzać dopiero po skończeniu 6 miesięcy.

kiragold o widzę, że drugi Ignacy na wątku :-).

Jednak te leki za słabe, Ignaś ma zapalenie oskrzeli :-( - znowu. Antybiotyk i kupiłam dziś nebulizator i zaczęliśmy inhalacje.
Żeby tylko leki chciał brać, bo się buntuje a jak będzie się buntował to mamy skierowanie do szpitala :-( :-(.

Dzięki Patewka i Czechow:)
Hej Kiragold:) Jest też wątek piaseczyński.. Pisałam Ci o tym na Listopadówkach, ale widocznie nie doczytałaś.
Jagoda, Jeremi też przez chwilę miał być Ignacym:tak:
Wycieczka do ZOO bardzo kusząca.. Ale powiem Wam, ze w tym tygodniu jestem rozdeptana okrutnie z powodu sobotniej katastrofy:-( I nie chce mi się nawet nic planować..
A gdzie się Dziubasek podziała??

Dzięki Patewka i Czechow:)
Hej Kiragold:) Jest też wątek piaseczyński.. Pisałam Ci o tym na Listopadówkach, ale widocznie nie doczytałaś.
Jagoda, Jeremi też przez chwilę miał być Ignacym:tak:
Wycieczka do ZOO bardzo kusząca.. Ale powiem Wam, ze w tym tygodniu jestem rozdeptana okrutnie z powodu sobotniej katastrofy:-( I nie chce mi się nawet nic planować..
A gdzie się Dziubasek podziała??

malina ale chyba mnie nie wyrzucasz?;) jagoda zdrowka dla ignasia!

uh, ja mam za soba ciezka noc z wieloma pobudkami :( lejacy katar i goraczka zrobły swoje :(
ok godz 3, w łazience walcze z fridą, i słysze cichutkie pukanie. otwieram drzwi, a tam Ela z metnym wzrokiem: " przepraszam ze przeszkadzam, ale czy mozecie ciszej sie zachowywac, bo ja tu spie przeciez!" :D

reklama
czesc

Ja na chwile, bo humor sredni. malej zamiast wyniki hormonow poprawiac sie to pogarszaja sie :-( A dostaje coraz wieksze dawki lekow.Nie rozumiem tego!!! Nic jzu nie rozumiem jesli chodzi o ta niedoczynnosc tarczycy.
Nie wiem czy jesczze nie skonsultowac tych wynikow zinnym endokrynologiem.. Choc ta nasza madrze gada i widac,ze nie chce malej nafaszerowac hormonami...

Do góry