reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

patewka - a jaka to teoria??? sądząc po godzinie o któej ta teoria Ci się objawiła, może być albo szalona, albo genialna :D
czemu bez opamietania? ostatnio sie opamietalam i kupilam nosidło mei tai ;)
agamir - bolało?

pyłu ani śladu ;)

Ostatnia edycja:
reklama
to co?w zoo? ciekawa jestem ;)))
ależ dziś pogoda, świetna! moi byli na rowerach, a ja z wózeczkiem. I spotykaliśmy się co jakiś czas w różnych umóionych miejscach. Skończyło się oczywiście na tym, że biegałam w przywiązaną Gają pchając wózeczek, bo w wózeczku krzyczała
;)

Kiragold, właśnie nie wiedziałam jak Ci to powiedzieć;-)
Kpi, super, że Natalka rozwija się dobrze:)
Powiem Ci, że ja chyba z mieszanymi uczuciami wspominam okres urządzania się.. Te godziny spędzone w Leroy;u... Z obsługą działu drzewnego byłam już po imieniu;-) Chociaż czasami miałam wrażenie, że chowają się na mój widok.
Iza, ja wciaż nie mogę podziwiać Twojej córci (internet na pedały:). Poproszę o powtórkę na żywo:tak:
Dziubasku, nasze chłopaki muszą piątkę przybić jak się spotkamy:tak: Idą łepek w łepek. Nic dziwnego, w końcu są praaaawie bliźniakami. Szczególny przypadkiem bliźniaków hihi.
Na wesele też nie miałabym ochoty iść. Poza tym jak się ma wesele do Żałoby Narodowej? Nie ma muzyki?
Byliśmy z Jeremim w Pałacu Prezydenckim w ubiegły piątek. Udało nam się wejść bez kolejki (wpuszczali min. matki z dziećmi). Jestem podbudowana, choć nadal smutna.
A oto mój mały patriota:)

Załączniki

• maly_patriota.jpg
    maly_patriota.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 53
Czesc dziewczyny serdecznie witam i zycze iłego tygodnia.
Gaja jest niesamowita , moj łobuz na brzuchu niestety nie chce sie bawic.

Kobiety w ciąży też podobno wpuszczali bez kolejki ale ja sie nie wybrałam ... Nie potrzebne mi takie smutki i emocje ;(

Za to wczoraj cały dzień nad rzeką spędziliśmy ... ;) BYło przepięknie ;)

Czesc

My wlasnie po usg nerek - Nerka , ta co byla niby wadliwa - powiekszona, nie to krwiak itd jest zdrowa !!!!! Dopiero teraz w 9msc zycia ma prawidlowy obraz!! :-) Hura!!!

O ja tez nie wiedziam,ze z dziecmi bez kolejki wpuszczali!! Nie poszlam, bo nie wyobrazalam sobie stani z wozek tyle godzin :-(
MALINA skad Ty to wiedzialas????

Ja do zoo chetnie ale nie sroda :-( Musze isc do gina po skierowanie na kolejna biopsje.. i tak przekladam ta wizyte juz 4 msc... Chyba ,ze znow uciekne przed wizyta to do zoo wybiore sie z checia.

KPI ja Ci br zuszka zazdrosze!!!!!!! Ja bym chciala znow byc w ciazy !! Dla mnie to byl cudowny okres.

DZIUBASEK chce isc tez do innego endokrynologa na konsultacje z mala. Boje sie tylko,ze beda chcieli jej wcisnac duza dawke hortmonow.. :-(

ASIAKC ja teraz jestem u rodzicow chyba do srody bede tu mieszkac. O ktorej Ty na spacerki ruszasz??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry