reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

patewka - a jaka to teoria??? sądząc po godzinie o któej ta teoria Ci się objawiła, może być albo szalona, albo genialna :D
czemu bez opamietania? ostatnio sie opamietalam i kupilam nosidło mei tai ;)
agamir - bolało?

pyłu ani śladu ;)

Ostatnia edycja:
reklama
to co?w zoo? ciekawa jestem ;)))
ależ dziś pogoda, świetna! moi byli na rowerach, a ja z wózeczkiem. I spotykaliśmy się co jakiś czas w różnych umóionych miejscach. Skończyło się oczywiście na tym, że biegałam w przywiązaną Gają pchając wózeczek, bo w wózeczku krzyczała
;)

Kiragold, właśnie nie wiedziałam jak Ci to powiedzieć;-)
Kpi, super, że Natalka rozwija się dobrze:)
Powiem Ci, że ja chyba z mieszanymi uczuciami wspominam okres urządzania się.. Te godziny spędzone w Leroy;u... Z obsługą działu drzewnego byłam już po imieniu;-) Chociaż czasami miałam wrażenie, że chowają się na mój widok.
Iza, ja wciaż nie mogę podziwiać Twojej córci (internet na pedały:). Poproszę o powtórkę na żywo:tak:
Dziubasku, nasze chłopaki muszą piątkę przybić jak się spotkamy:tak: Idą łepek w łepek. Nic dziwnego, w końcu są praaaawie bliźniakami. Szczególny przypadkiem bliźniaków hihi.
Na wesele też nie miałabym ochoty iść. Poza tym jak się ma wesele do Żałoby Narodowej? Nie ma muzyki?
Byliśmy z Jeremim w Pałacu Prezydenckim w ubiegły piątek. Udało nam się wejść bez kolejki (wpuszczali min. matki z dziećmi). Jestem podbudowana, choć nadal smutna.
A oto mój mały patriota:)

Załączniki

• maly_patriota.jpg
    maly_patriota.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 49
Czesc dziewczyny serdecznie witam i zycze iłego tygodnia.
Gaja jest niesamowita , moj łobuz na brzuchu niestety nie chce sie bawic.

Kobiety w ciąży też podobno wpuszczali bez kolejki ale ja sie nie wybrałam ... Nie potrzebne mi takie smutki i emocje ;(

Za to wczoraj cały dzień nad rzeką spędziliśmy ... ;) BYło przepięknie ;)

Czesc

My wlasnie po usg nerek - Nerka , ta co byla niby wadliwa - powiekszona, nie to krwiak itd jest zdrowa !!!!! Dopiero teraz w 9msc zycia ma prawidlowy obraz!! :-) Hura!!!

O ja tez nie wiedziam,ze z dziecmi bez kolejki wpuszczali!! Nie poszlam, bo nie wyobrazalam sobie stani z wozek tyle godzin :-(
MALINA skad Ty to wiedzialas????

Ja do zoo chetnie ale nie sroda :-( Musze isc do gina po skierowanie na kolejna biopsje.. i tak przekladam ta wizyte juz 4 msc... Chyba ,ze znow uciekne przed wizyta to do zoo wybiore sie z checia.

KPI ja Ci br zuszka zazdrosze!!!!!!! Ja bym chciala znow byc w ciazy !! Dla mnie to byl cudowny okres.

DZIUBASEK chce isc tez do innego endokrynologa na konsultacje z mala. Boje sie tylko,ze beda chcieli jej wcisnac duza dawke hortmonow.. :-(

ASIAKC ja teraz jestem u rodzicow chyba do srody bede tu mieszkac. O ktorej Ty na spacerki ruszasz??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry