reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Hej,
Taaaa, a wydawałoby się że powinno być odwrotnie, nie? ;-)

a u mnie jest odwrotnie :tak::tak::tak:, poważnie :tak:, jak Sławek jest w domu to dzielimy się obowiązkami i jest super :tak:

Witam i ja. Pochodzę z Warszawy, z Bródna. Ale od 3 lat mieszkam w Jabłonnie. Pozdrawiam.

Witaj :-)

A u nas choróbsko w pełni :baffled: - Daria ma anginę, od wczoraj bierze antybiotyk no ale działa na szczęście, przynajmniej gorączki już w nocy nie miała.

nenius zdrówka dla Darii !

majandra witaj :-).

Krystian dziś miał jakiś mały kryzys przedszkolny, choć fakt mi też nie bardzo chciało się wstać do pracy to mu się nie dziwię ;-).
W przedszkolu akurat inna pani miała dyżur rano i troszkę go to wyprowadziło z równowagi ale udało mu się nie rozpłakać.

Hej,

a u mnie jest odwrotnie :tak::tak::tak:, poważnie :tak:, jak Sławek jest w domu to dzielimy się obowiązkami i jest super :tak:

U nas Adam się świetnie chłopakami zajmuje ale jest o wiele więcej rzeczy do zrobienia, nie wiem jak to się dzieje :blink::rofl2: A może po prostu trudniej jest mi się zmobilizować?

Cześć Majandra :-D

Asia KC ja mieszkam w pobliżu Metra Młociny.
Ze spacerami to u nas teraz ciężko. Siedzę w domu na zwolnieniu ( od września już wróciłam do pracy), bo jesteśmy chory: ja i mały. To już trzecie choróbsko Filipa. Mam nadzieję, że szybko przejdzie.
No i bardzo chętnie nawiążę z Wami bliższą znajomość. Odkąd pojawił się Filip to jakoś koleżanki się odsunęły. Ciekawe dlaczego?
A czasem chciałoby się z kimś pogadać.

reklama
To bardzo blisko mamy do siebie :-)
Przez kładkę i już :tak:
mamy tam koleżankę, teraz ma prawie 11m-cy :-)

Zdrówka dla Was!!! jak już będziecie mogli to chętnie wyskoczymy z Wami na spacer.

Do góry